Libnet.ro
UNICEF

06:00

Iohannis a trimis la reexaminare legea referendumului

România Liberă România Liberă,
Iohannis a trimis la reexaminare legea referendumului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis miercuri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pen. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea Referendumului

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, miercuri, spre reexaminare, Legea Referendumului. Proiectul initiat de PSD il scoate din procedura organizarii referendumului pe presedintele Romaniei, avand in vedere.

Presedintele Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Parlamentului pentru reexaminare legea de modificare Legea referendumului in privinta prevederilor referitoare la referendumul organizat in cadrul procedurii de revizuire a Constitutiei.

Presedintele Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri Parlamentului reexaminarea Legii pentru modificarea si completarea Legii 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului. in opinia noastra, Legea.

Iohannis retrimite Parlamentului modificarile la Legea Referendumului

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului legea privind organizarea si desfasurarea referendumului. care modifica prevederi privind consultarea populara in cazul unei modificari a Constitutiei. Potrivit sefului statului, legea - deja modificata dupa o decizie a Curtii Constitutionale - contine erori ce trebuie rectificate.

Igor Dodon, presedintele Romaniei. Un fost primar sustine ca l-ar vota in aceasta functie, daca s-ar face unirea VIDEO

Fostul primar al satului Sadova Tudor Aghenie, localitatea de bastina a presedintelui Republicii Moldova, afirma ca este gata sa-l voteze pe Igor Dodon in functia de sef de stat doar in cazul in care acesta va candida pentru functia de presedinte al Romaniei Mari, in urma reintregirii tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )