Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis a trimis spre reexaminare Legea bugetului pe 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a trimis spre reexaminare Legea bugetului pe 2019

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Parlamentului, spre reexaminare, Legea bugetului de stat pe anul 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a trimis spre reexaminare la Parlament, Legea bugetului pe 2019

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea bugetului de stat pe anul 2019. Seful statului precizeaza in cererea sa ca, separat de motivele de neconstitutionalitate,.

LUDOVIC ORBAN: PNL saluta decizia presedintelui Iohannis cu privire la Legea bugetului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca decizia sefului statului de a retrimite in Parlament Legea bugetului de stat este indispensabila pentru repararea bugetului pe 2019.

PSD, dupa ce presedintele a criticat legea bugetului pe 2019: Primul presedinte din istoria Romaniei si probabil din lume care a blocat bugetul propriei tari

PSD sustine ca bugetul pe 2019 prevede peste 15 miliarde in plus la investitii si ca aloca cele mai mari fonduri din istoria Romaniei pentru Sanatate, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca bugetul pe 2019 este unul al rusinii si ca avem cel mai slab guvern din istoria post-decembrista.

Florin Iordache: Nu vom modifica bugetul. Iohannis va fi obligat sa-l promulge

PSD a reactionat la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni,ca va retrimite Parlamentului spre reexaminare Legea bugetului de stat pe anul.

CCR discuta sesizarea lui Iohannis privind Legea bugetului pe 2019

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019. Pe 22 februarie, seful statului a trimis CCR o sesizare de.

Reactia PSD la respingerea bugetului de catre presedintele Iohannis

PSD a reactionat la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni,ca va retrimite Parlamentului spre reexaminare Legea bugetului de stat pe anul.

Klaus Iohannis: Voi retrimite Parlamentului pentru corectura si imbunatatire legea bugetului pe anul 2019

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca nu promulga Legea bugetului pe 2019, dupa ce CCR a decis azi ca este constitutionala, si ca o retrimite in Parlament pentru corecturi si imbunatatiri.

PSD ii raspunde rapid presedintelui, care retrimite Parlamentului legea bugetului. Iordache: Nu vom face nicio modificare, i-o trimitem inapoi

Majoritatea PSD-ALDE nu va face nicio modificare la legea bugetului, asa cum cere presedintele Klaus Iohannis, si ii va retrimite acestuia legea inapoi cat mai urgent, pentru a arata forta si capacitatea majoritatii si pentru a fi obligat sa o promulge in zece zile, a declarat deputatul PSD Florin Iordache.

CCR discuta sesizarea lui Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta, astazi, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019.

Iohannis: Voi retrimite Parlamentului legea bugetului / Guvernul e disperat sa faca rost de bani

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca va retrimite Parlamentului Legea privind proiectul de buget pentru 2019, cu un mesaj simplu: Faceti un buget sanatos pentru Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )