Libnet.ro
UNICEF

22:15

Iohannis ii trimite lui Grindeanu o scrisoare in care cere abrogarea de urgenta a OUG privind modificarea codurilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis ii trimite lui Grindeanu o scrisoare in care cere abrogarea de urgenta a OUG privind modificarea codurilor

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, miercuri, o scrisoare premierului Sorin Grindeanu, in care cere abrogarrea de urgenta a OUG privind modificarea codurilor penale. continuă pe Wall-Street Ro

Marea Britanie: O petitie care cere ca Donald Trump sa nu fie invitat de Regina a strans aproape un milion de semnaturi

Aproape un milion de oameni au semnat o petitie care cere retragerea invitatiei adresate presedintelui american Donald Trump de a vizita Londra, scrie Reuters.

Grindeanu, scrisoare catre liderii CE: Lupta impotriva coruptiei este una dintre prioritatile Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a adresat, miercuri, o scrisoare catre presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si catre prim-vicepresedintelui forului, Frans Timmermans, in care explica ratiunile din spatele OUG privind modificarea Codurilor penale si a proiectului privind gratierea, dand asigurari ca Executivul sustine lupta anticoruptie.

Proteste in marile orase ale tarii: S-a iesit in numar mare pentru a se cere abrogarea ordonantei de urgenta si demisia guvernului

UPDATE:Cifrele oficiale cu numarul persoanelor care protesteaza in tara la ora 20. 00 : Timisoara - 10. 000 Brasov - 7. 000 Miercurea Ciuc - 200 Galati - 1. 100 Tulcea - 400 Braila - 200 Focsani - 350.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )