Libnet.ro
UNICEF

16:00

Iohannis si turul doi: cum arata la exit poll presedintele Romaniei

Playtech Playtech,
Iohannis si turul doi: cum arata la exit poll presedintele Romaniei

Klaus Iohannis, actualul presedinte al Romaniei, a reusit un parcurs bun la aceste alegeri prezidentiale. Dupa ce in 2014 a castigat simpatia populara din postura de raul cel mai mic, de data asta a avut ceva mai multe avantaje. Rezultatele partiale il dau drept norocos: ajunge in turul doi. Rezultatele de tip exit poll pentru . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Niciodata romanii nu au votat atat de mult si de clar impotriva PSD. Au votat pentru o Romanie normala

Klaus Iohannis face declaratii dupa primele rezultate exit-poll.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 EXIT-POLL IRES la incheierea votului Iohannis conduce cu 38,4%. Peste 5 procente, distanta dintre Dancila si Barna

Klaus Iohannis conduce detasat cu 38,4%, arata exit-poll-ul IRES de la 21. 00, ora in care s-a incheiat votul. Distanta dintre Viorica Dancila si Dan Barna s-a micsorat de la 5,9 puncte procentuale la.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Cifrele orei 19.00: Dan Barna pierde teren in fata Vioricai Dancila

UPDATE: Klaus Iohannis e foarte aproape sa obtina 40% in primul tur al alegerilor prezidentiale, arata un exit-poll de la ora 19. Dan Barna pierde teren in fata Vioricai Dancila. Potrivit exit-poll-ului,.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Rezultate exit poll - date actualizate. Iohannis, pe primul loc. Dancila pe locul doi in sondajele la iesirea de la urne

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt cei care se vor confrunta in turul II, potrivit rezultatelor exit poll la alegerile prezidentiale 2019. Dan Barna ocupa locul al treilea in topul prezidentiabililor, potrivit rezultatelor exit poll IRES si CURS-Avangarde. ------------------22:45 Primele rezultate provizorii: Klaus Iohannis conduce detasat cu peste 36%. Dancila pe doi cu peste 25%22:31 Prezenta la vot la ora 22. 00, raportata la BEC, a fost de 47,66%21:26 Prezenta la vot la ora 21. 00 a fost de 47,66 %21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll IRES - date actualizate21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll CURS-Avangarde.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Noi cifre: Lupta tot mai stransa intre Barna si Dancila pentru turul doi

UPDATE: Viorica Dancila are un avans de peste 4 procente, arata un EXIT Poll realizat de IRES, la ora 15. Cifrele nu iau in calcul si votul din diaspora. Peste 7 milioane de romani 38,79 %)au votat pe.

Rezultate EXIT Poll alegeri prezidentiale 2019. Cum arata lupta dintre Barna si Dancila la inchiderea urnelor. Sanse minime pentru candidatul USR

Presedintele Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale. Dan Barna si Viorica Dancila, separati de 5-6 procente, se lupta pentru finala prezidentiala, arata EXIT Poll-urile realizate de IRES si de CURS-Avangarde la inchiderea urnelor. Diaspora nu a fost luata in calcul, insa candidatul USR are sanse minime sa intoarca rezultatul.

Surse. Primele EXIT Poll-uri. Lupta foarte stransa intre Dancila si Barna pentru turul doi

Adevarul a obtinut primele EXIT Poll-uri. La ora 14. 00, Klaus Iohannis conduce detasat, in timp ce lupta dintre Viorica Dancila si Dan Barna pentru locul doi e foarte stransa, arata cifrele unui institut care lucreaza pentru partidele de dreapta. in schimb, cercetarile primite de PSD arata o diferenta mai mare intre Dancila si Barna. Diaspora nu e luata in calcul, deci votul romanilor din strainatate ar putea inclina decisiv balanta.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Lupta stransa intre Dancila si Barna pentru turul doi: intre 5% si 10% ii desparteau duminica dupa-amiaza, in functie de institutul de sondare

Klaus Iohannis conduce detasat cursa pentru Cotroceni, arata primele EXIT Poll-uri. Marea miza a primului tur este, insa, batalia pentru locul doi intre Viorica Dancila si Dan Barna. Cifrele prezentat.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem rezultatele de la PSD. SURPRIZA URIASA cu un mare favorit la finala

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila continua sa aiba sanse mari la turul doi al alegerilor prezidentiale, arata datele estimarilor PSD la ora. Potrivit datelor de pe teren, Klaus Iohannis.

Exit-poll neoficial alegeri prezidentiale, ora 16:00. Iohannis 39%, Dancila 25%. Surpriza de pe locul trei

Potrivit Adevarul, primele exit poll-uri neoficiale, pana la ora 16. 00, arata un avans clar al presedintelui Klaus Iohannis. Cele doua surse diferite citate de cei de la ziarul mentionat arata ca presedintele are un procent de 39%. Vezi si alte sondaje aici! Exit-poll alegeri prezidentiale, ora 16:00. Ce scor are fiecare candidat in parte Votarea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )