Libnet.ro
UNICEF

06:15

Iohannis, vizita diplomatica in Italia incepand de astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis, vizita diplomatica in Italia incepand de astazi

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, in perioada 14 - 17 octombrie, o vizita de stat in Republica Italiana, in contextul sarbatoririi Centenarului Marii Uniri si al aniversarii a 10 ani de la ridicarea relatiei bilaterale dintre Romania-Italia la nivel de Parteneriat strategic consolidat. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, vizita diplomatica in Italia incepand de astazi

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, in perioada 14 - 17 octombrie, o vizita de stat in Republica Italiana, in contextul sarbatoririi Centenarului Marii Uniri si al aniversarii a 10 ani de la ridicarea relatiei bilaterale dintre Romania-Italia la nivel de Parteneriat strategic consolidat.

Klaus Iohannis, vizita de stat in Italia

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, in perioada 14 - 17 octombrie, o vizita de stat in Republica Italiana, in contextul sarbatoririi Centenarului Marii Uniri si al aniversarii a zece ani de la ridicarea relatiei bilaterale dintre Romania si Italia la nivel de Parteneriat strategic consolidat, relateaza Agerpres.

Iohannis, 3 zile in Italia: este prima vizita de stat din ultimii 45 de ani

Klaus Iohannis pleaca in Italia, duminica, fiind prima vizita de stat din ultimii 45 de ani. Pe parcursul vizitei, seful statului are programate intalniri cu presedintele Italiei, cu presedintele Consiliului de Ministri al Italiei, cu presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, precum si cu reprezentanti ai cultelor religioase si cu reprezentantii comunitatii romanesti, cea mai numeroasa din afara granitelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )