Libnet.ro
UNICEF

12:15

Iohannis, la Ziua Marinei : Securitatea Marii Negre este marcata de provocari complexe

România Liberă România Liberă,
Iohannis, la Ziua Marinei : Securitatea Marii Negre este marcata de provocari complexe

Seful statului a declarat joi ca, pentru descurajarea actelor ostile in regiunea Marii Negre avem ne. continuă pe România Liberă

VIDEO Militar lesinat chiar langa Iohannis, la Ziua Marinei. Reactia presedintelui care isi rostea discursul

Un militar american a lesinat la festivitatile de Ziua Marinei, chiar dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis. Tanarul a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Iohannis, de Ziua Marinei: Trebuie sa actionam mult mai rapid, pentru a depasi sincopele si inconsecventele din procedurile de achizitie a dotarilor Armatei

Sincopele si inconsecventele din procedurile de achizitie ale dotarilor Armatei trebuie depasite rapid, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis in discursul tinut la Constanta de Ziua Marinei.

Cum a aparut Carmen Iohannis la Ziua Marinei, la Constanta. FOTO

Carmen Iohannis atrage toate privirile la evenimentele publice la care participa. Sotia presedintelui Romaniei se afiseaza in tinute extravagante si da dovada ca este o femeie stilata. Carmen Iohannis a atras toate privirile si la evenimentul organizat la Constanta, cu ocazia Zilei Marinei. Carmen Iohannis a avut o tinuta impecabila la Constanta, de Ziua Marinei .

KLAUS IOHANNIS: Pentru descurajarea actelor ostile in regiunea Marii Negre avem nevoie in continuare de o abordare coordonata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca, pentru descurajarea actelor ostile in regiunea Marii Negre, este nevoie in continuare de o abordare cuprinzatoare, coerenta si coordonata la toate nivelurile, inclusiv politic, abordare care sa acopere, pe langa domeniul militar, si aspecte privind domeniile economic, transport, energie, mediu si rezilienta societatii.

VIDEO. Un militar american a lesinat in timpul discursului lui Iohannis de Ziua Marinei Gabriel Les: A fost doar o cadere de glicemie, este la Spitalul Militar

Un militar american care participa la festivitatile de Ziua Marinei, de la Constanta, a lesinat in timpul discursului presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, de Ziua Marinei Romane: Marea Neagra, proiect strategic pentru UE si NATO. Avem nevoie de o abordare cuprinzatoare, coerenta si coordonata la toate nivelurile politice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat, joi, la evenimentele de la Constanta care marcheaza Ziua Marinei Romane, unitatea europeana si a NATO. Totodata, seful statului a reiterat rolul esential pe care il are.

Spectacol naval de amploare la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Sunt asteptate 20.000 de persoane, la festivitati participa si presedintele Iohannis

Un spectacol naval de amploare incepe la ora 9. 55 loc la Constanta, de Ziua Marinei Romane, prezentat de mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave si ambarcatiuni. Sunt asteptate 20. 000 de persoane, transmite Mediafax. La festivitatile de la malul Marii Negre participa si presedintele Klaus Iohannis.

Incident la Constanta, de Ziua Marinei. Un militar a lesinat in timpul discursului lui Klaus Iohannis VIDEO

Incident la ceremonia de Ziua Marinei de la Constanta. Un militar a lesinat in timp ce presedintele Romaniei tinea un discurs. Colegii femeii doborate de oboseala, caldura si emotii au intervenit imediat pentru a o ajuta. Incident de Ziua Marinei. Un militar a lesinat in timpul discursului lui Klaus Iohannis O femeie militar din Garda .

Programul complet de Ziua Marinei. Armata a publicat itinerariul pentru 15 august

Cea de-a 117-a editie a Festivalului Marii, organizata de Statul Major al Fortelor Navale, cu prilejul aniversarii Zilei Marinei Romane, are loc pe 15 august, in sase orase din tara. Sarbatorita pentru prima data in 15 august 1902, la Constanta, ziua comunitatii navale romanesti a cunoscut de-a lungul timpului o dezvoltare semnificativa. Evenimentele sunt dedicate .

Ce tinuta a ales Carmen Iohannis pentru festivitatile de Ziua Marinei FOTO

Prima-doamna Carmen Iohannis a iesit in evidenta la festivitatile organizate la Constanta de Ziua Marinei, unde presedintele Romaniei a rostit un discurs.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )