Libnet.ro
UNICEF

08:45

Iohannis, de Ziua Romanilor de Pretutindeni: Cea mai buna maniera in care statul le poate recunoaste contributia este sa se puna in slujba lor

Adevărul Adevărul,
Iohannis, de Ziua Romanilor de Pretutindeni: Cea mai buna maniera in care statul le poate recunoaste contributia este sa se puna in slujba lor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de Ziua Romanilor de Pretutidneni, afirmand ca cea mai buna maniera in care statul le poate recunoaste contributia este sa se puna in slujba lor. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, de Ziua Romanilor de Pretutindeni: Cea mai buna maniera in care statul le poate recunoaste contributia este sa se puna in slujba lor

Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de Ziua Romanilor de Pretutidneni, subliniind ca cea mai buna maniera in care statul le poate recunoaste contributia este sa se puna in slujba lor.

Mesajul presedintelui Iohannis, de Ziua Romanilor de Pretutindeni

Presedintele Klaus Iohannis afirma, duminica, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca isi doreste ca acestia sa se sustina reciproc si sa participe la luarea.

Halep, depasita de revelatia anului: ea e cea mai buna jucatoare de tenis din 2017. Simona nu prinde podiumul

Simona Halep 4 WTA) e principala favorita la Roland Garros, potrivit caselor de pariuri. Judecand strict dupa rezultatele din acest an insa, o alta sportiva a adunat cele mai multe puncte.

Ziua Romanilor de Pretutindeni: Cat are nevoie Diaspora de o zi a ei. Peste patru milioane de romani traiesc in afara granitelor tarii |DOCUMENTAR

Avem peste patru milioane de romani aflati in afara granitelor tarii si numarul lor pare sa creasca permanent. Unii fac parte din comunitati care au parasit tara in diverse contexte istorice, altii au plecat la munca dupa decembrie 1989. O zi a romanilor de pretutindeni ar putea fi o sarbatoare care sa-i uneasca pe cei ce traiesc in strainatate.

Cea mai noua reclama Audi te transpune intr-o lume fantastica

Audi a luat o decizie foarte buna cand a apelat la scriitoarea de proza fantastica Hao Jingfang pentru a realiza cea mai noua reclama. Pentru a intelege de ce reclama de mai sus pare desprinsa dintr-un Inception a carui actiune se petrece in Beijing, trebuie sa aveti in vedere trecutul lui Hao Jingfang. Tanara a [].

INTERVIU. Romania, cea mai populara destinatie pentru turismul stomatologic. Care sunt cele mai des intalnite cerinte ale pacientilor

O specializare aflata la granita stiintei cu arta, estetica dentara este din ce in ce mai cautata in Romania, tara care s-a impus in ultimul deceniu drept cea mai populara destinatie europeana pentru turismul stomatologic, pe fondul unei cresteri spectaculoase si continue a numarului clinicilor private si a pietei de echipament medical.

Muzeul Jucariilor, cea mai mare colectie de gen din Romania, vine la Arad

Muzeul Jucariilor, cea mai mare colectie de gen din Romania, vine la Arad. Expozitia va fi inaugurata in data de 31 mai, la ora 12. 00, la Muzeul Preparandiei.

Petra Kvitova, la revenirea pe terenul de tenis: Deja am castigat cea mai grea batalie, ma bucur ca sunt in viata

La sase luni dupa ce a fost atacata in propria locuinta, Petra Kvitova va reveni pe terenul de tenis, jucatoarea din Cehia precizand ca deja a castigat cea mai grea batalie si ca se bucura ca este in viata. Petra va evolua la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Ploi torentiale si posibile caderi de grindina sambata in Bucuresti si in cea mai mare parte a tarii

Ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina se vor semnala, sambata, in cea mai mare parte a tarii, dar de duminica vremea se incalzeste, iar temperaturile vor ajunge si la 27 de grade Celsius.

Ploi torentiale si vijelii sambata in Bucuresti si in cea mai mare parte a tarii. Duminica vremea se incalzeste

Ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina se vor semnala, sambata, in cea mai mare parte a tarii, dar de duminica vremea se incalzeste, iar temperaturile vor ajunge si la 27 de grade Celsius, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )