Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ion Caramitru cere demisia ministrului Daniel Breaz

Antena3 Antena3,
Ion Caramitru cere demisia ministrului Daniel Breaz

Ion Caramitru, managerul Teatrului National Bucuresti, cere demisia ministrului Culturii, Daniel Breaz. Solicitarea vine dupa intrevederea pe care a avut-omarti cu acesta sicu premierul Viorica. continuă pe Antena3

Ministrul Culturii, prima reactie dupa ce Ion Caramitru i-a cerut demisia: Nu m-am razbunat pe nimeni. Controlul nu il vizeaza pe el

Ion Caramitru, managerul Teatrului National Bucuresti, cere demisia ministrului Culturii, Daniel Breaz, dupa ce acesta a anuntat ca va trimite Corpul de Control la TNB. Ministrul Culturii a avut o interventie.

Ion Caramitru, despre controlul de la Ministerul Culturii: Este ca si cum ar trimite Inchizitia

Ion Caramitru, directorul Teatrului National din Bucuresti, a declarat, marti, la iesirea din Guvern unde s-a intalnit cu premierul Viorica Dancila, ca a cerut demisia ministrului Culturii, Daniel Breaz. Caramitru compara un eventual control la TNB cu Inchizitia, relateaza Mediafax.

UPDATE. PNL cere demisia ministrului Culturii: ,,Acest terminator al culturii

Presedintele Comisiei pentru cultura a Camerei Deputatilor, liberalul Gigel Stirbu, a afirmat, marti.

Ion Caramitru, dupa discutiile cu Viorica Dancila: Am cerut demisia ministrului Culturii(VIDEO)

Ion Caramitru, directorul Teatrului National Bucuresti, a declarat marti, dupa discutiile cu premierul Viorica Dancila, ca a cerut demisia ministrului Culturii, Daniel Breaz. Doamna prim-ministru ne-a.

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, in razboi cu Ion Caramitru. O sa fac un control la Teatrul National sa vad cum se cheltuie fondurile

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a anuntat, duminica, la Antena 3, ca va dispune un control la Teatrul National Bucuresti, pentru a vedea cum sunt cheltuiti banii, precizand ca institutia are in 2019 un buget de 57 de milioane lei, iar salariile actorilor au fost aproape triplate. Un eveniment Im-protest in Piata Victoriei a fost anuntat, asta-seara, in fata Guvernului, de mai multi artisti, printre care se numara Marius Manole, Maria Obretin.

PSD Sector 5 a invalidat demisia lui Daniel Florea de la conducerea organizatiei

Organizatia PSD a Sectorului 5 a infirmat plecarea lui Daniel Florea din fruntea sa, motivand ca acest lucru nu poate fi acceptat, in conditiile in care el este artizanul rezultatelor foarte bune obtinute de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )