Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ion Ceban: Cladirea Primariei nu este functionala pentru obiectivele pe care ni le propunem

Adevărul Adevărul,
Ion Ceban: Cladirea Primariei nu este functionala pentru obiectivele pe care ni le propunem

Primarulgeneral al municipiului Chisinau, Ion Ceban, sustine ca actuala cladire a Primariei nu mai este functionala pentru obiectivele pe care si le-a trasat el impreuna cu echipa sa. Edilul capitalei mentioneaza ca in cladirea istorica din centrul Chisinaului, in locul administratiei publice locale, ar putea fi deschis un muzeu pentru copii. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii Cutia neagra de la postul TV 8, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Ion Ceban spune ca biroul sau de la Primarie este reparat din banii unor prieteni de ai sai: Nu mi s-a cerut nimic in schimb

Primarul de Chisinau, Ion Ceban, a anuntat ca reparatia din biroul primarului Capitalei se face din banii unor prieteni de ai sai. Edilul a afirmat ca nu cunoaste despre ce suma de bani este vorba. Totodata, Ion Ceban a refuzat sa spuna cine sunt acei prieteni, motivand ca acestia au cerut sa le fie pastrat anonimatul.

Gabriela Firea l-a invitat la Bucuresti pe edilul socialist pro-rus de la Chisinau, Ion Ceban: Acesta declara recent ca vorbeste limba moldoveneasca

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, l-a invitat pe edilul socialist pro-rus de la Chisinau, Ion Ceban, in vizita, la Bucuresti. intr-o interventie televizata, Ceban a confirmat informatia si a dec.

Primarul pro-rus al Chisinaului, Ion Ceban, spune ca a fost invitat de Gabriela Firea sa viziteze Bucurestiul

Primarul de Chisinau, socialistul Ion Ceban, va merge intr-o vizita oficiala in Romania. Acesta a spus ca a primit, luni, o invitatie de la primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, scrie Agora. md.

Ion Ceban pleaca la Kiev: O sa ajung si la Bucuresti in cel mai scurt timp

Primarul de Chisinau, Ion Ceban, a anuntat ca in aceasta saptamana va merge intr-o vizita la Kiev, iar in scurt timp va ajunge si la Bucuresti. intrebat de ce a preferat ca prima sa vizita in strainatate sa fie la Moscova, edilul a spus ca a respectat ordinea in care a primit invitatiile.

Emmanuel Macron nu mai considera Rusia un inamic al NATO. Dar este necesara pentru securitatea si stabilitatea Europei

Un dialog cu Rusia este necesar in ceea ce priveste securitatea si stabilitatea in Europa si nu toti membri NATO consideraRusia ca fiind un inamic, a declarat, miercuri, presedintele francez Emmanuel.

Turcan: Abrogarea recursului compensatoriu este esentiala pentru Guvernul PNL

Raluca Turcan: Abrogarea recursului compensatoriu este atat de importanta pentru noi, incat ne vom .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )