Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ion Chicu, atac la Maia Sandu: Idolii pe care ni-i facem astazi au stat ca mieluseii si au tacut cand se fura miliardul

Adevărul Adevărul,
Ion Chicu, atac la Maia Sandu: Idolii pe care ni-i facem astazi au stat ca mieluseii si au tacut cand se fura miliardul

Prim-ministrul Ion Chicu a venit cu o reactie critica la adresa presedintelui ales, Maia Sandu, in contextul anuntului privind organizarea unui protest, la Parlament, fata de initiativa deputatilor lui Igor Dodon de a reduce din atributiile sefului statului. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Guvernul Chicu trebuie sa plece

Maia Sandu crede ca Guvernul Chicu trebuie sa plece, inclusiv pentru ca asta spun rezultatele alegerilor prezidentiale din 15 noiembrie, transmite IPN.

Pavel Filip si Maia Sandu, prima intalnire dupa alegeri. Liderul PDM spune ca democratii vor sustine eforturile Maiei Sandu de curatare a clasei politice

Liderul PDM, Pavel Filip, si presedintele ales, Maia Sandu, au avut o intalnire luni, 30 noiembrie, unde au discutat despre situatia din tara. Potrivit unui comunicat de presa emis de PDM, Maia Sandu si Pavel Filip au discutat si despre crearea unui grup de lucru pe platforma parlamentara care sa vina cu solutii urgente pentru criza provocata de COVID-19.

Ion Chicu prezinta scuze oamenilor de cultura, dupa ce au fost inchise teatrele si salile de concert: Regret foarte mult

Prim-ministrul Ion Chicu a declarat ca regreta mult masurile impuse de autaritati privind inchiderea teatrelor si a salilor de concert. Ion Chicu a mentionat ca aceste masuri au fost necesare, inclusiv pentru a pastra vietile oamenilor de cultura.

Maia Sandu cheama lumea in strada, dupa ce deputatii lui Dodon au decis sa reduca atributiile presedintelui: Dodon merge pe urmele lui Plahotniuc VIDEO

Presedintele ales, Maia Sandu, a anuntat un protest pentru ziua de joi, 3 decembrie, ora 10. 00, in fata Parlamentului, dupa ce socialistii lui Igor Dodon au inregistrat un proiect de lege prin care vor sa transfere Serviciul de Informatii si Securitate din subordinea Presedintiei, in subordinea Parlamentului. Maia Sandu a declarat ca actiunea lui Dodon este un abuz, iar dansa va ataca aceasta lege la Curtea Constitutionala.

Maia Sandu a anuntat cateva nume care vor face parte din echipa prezidentiala

Presedintele ales, Maia Sandu, a anuntat numele a trei persoane care vor face parte din echipa prezidentiala. Totodata, Maia Sandu a precizat ca, deocamdata, nu poate oferi numele celorlalte persoane din echipa sa, subliniind ca mai are discutii cu unii dintre ei.

LIVEVIDEO Maia Sandu sustine prima conferinta de presa in calitate de presedinte ales

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, sustine o conferinta de presa luni, 30 noiembrie, incepand cu ora 11. La eveniment a fost invitata toata mass-media. Maia Sandu s-a aratat dispusa sa raspunda la toate intrebarile presei. in acest context s-a decis ca durata conferintei de presa, care se desfasoara la Palatul Republicii, va fi de 2,5 ore.

Ion Chicu: Putem sa marim numarul de locuri in spitale, insa ne confruntam cu o lipsa de personal medical

Premierul Ion Chicu bate alarme in continuare privind situatia epidemiologica din Republica Moldova. Prim-ministrul le cere cetatenilor sa respecte masurile impuse de autoritati si avertizeaza ca in curand nu mor exista cadre medicale care sa-i trateze pe pacientii infectacti cu COVID-19.

VIDEO Maia Sandu cheama cetatenii la un protest de amploare: Parlamentul si Guvernul trebuie sa plece

Presedintele ales, Maia Sandu, a anuntat un protest de amploare pentru ziua de duminica, 13 noiembrie, in Piata Marii Adunari Nationale. Maia Sandu a declarat ca oamenii vor cere demisia Parlamentului si a Guvernului, respectiv si organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Socialistii explica de ce vor sa retraga SIS din subordinea Presedintiei: Maia Sandu are si cetatenia romana, iar asta poate fi un pericol la adresa securitatii nationale

Deputatul socialist Vasile Bolea afirma ca Maia Sandu in calitatea sa de presedinte al Republicii Moldova si comandat suprem al fortelor armate ar putea utiliza instrumentele si institutiile pe care le are in subordonare pentru a aduce destabilizarea in regiune. Declaratiile au fost facute drept argument cu privire la initiativa PSRMca Serviciul de Informatii si Securitate sa revina in subordinea Parlamentului, noteaza IPN.

Renato Usatii isi indeamna sustinatorii sa vina la protestul organizat de Maia Sandu: Ea nici nu a reusit sa intre in Presedentie, ca Igor Dodon deja fura

Primarul de Balti, Renato Usatii, cel care a obtinut 17% din voturi la prezidentiale, si-a indemnat sustinatorii sai sa participe la protestul organizat de presedintele ales, Maia Sandu, joi, 3 decembrie, in fata Parlamentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )