Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ion Cristoiu arunca bomba: in Romania, este imposibila o ancheta privind gestionarea crizei de coronavirus

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu arunca bomba: in Romania, este imposibila o ancheta privind gestionarea crizei de coronavirus

Ion Cristoiu afirma ca avem nevoie si in Romania, ca in alte tari occidentale, de o ancheta impotriva autoritatilor privind gestionarea crizei coronavirusului, dar acest lucru este imposibil in conditiile in care traim intr-o falsa democratie. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu arunca bomba: Cristoiu: in Romania, este imposibila o ancheta privind gestionarea crizei de coronavirus

Ion Cristoiu afirma ca avem nevoie si in Romania, ca in alte tari occidentale, de o ancheta impotriva autoritatilor privind gestionarea crizei coronavirusului, dar acest lucru este imposibil in conditiile in care traim intr-o falsa democratie.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba: Starea de alerta, mentinuta pana la alegerile locale

Ion Cristoiu atrage atentia ca, in timp ce in Romania autoritatile fac eforturi pentru a mentine starea de alerta pana la alegerile locale, in Occident a aparut moda daramarii statuilor, un obicei mai vechi care arata ca, desi, practic, un gest absurd, este cat se poate de omenesc.

Cristoiu, previziune-bomba despre relaxarea masurilor: E un calcul diabolic!

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu afirma ca, desi anuntul lui Iohannis privind prelungirea starii de alerta si masurile sunt restrictive, ele nu vor afecta electoral guvernul PNL care mizeaza pe slugarnicia tipic romaneasca fata de generozitatea reprezentantilor Puterii.

Cristoiu, scenariu-soc: Romania a pierdut deja aceasta batalie

Jurnalistul Ion Cristoiu remarca, in urma unui interviu cu presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Mohammad Murad, ca turismul romanesc va ajunge la pamant daca guvernantii nu rezolva doua probleme stringente: renuntarea la restrictii si realansarea industriei HoReCa.

Business report PSD insista ca BNR sa repatrieze rezerva de aur de la Londra. Noua OUG pentru piata gazelor: reguli noi pentru tranzactionare, ofertare si inmagazinare. Daianu: Raportul CE ne arata ca Romania este intr-un proces de divergenta cu tarile d

PSD insista ca BNR sa repatrieze rezerva de aur de la Londra. * Autonom, cu 20 mil. euro obligatiuni la Bursa, primeste ratingul B+ de la agentia Fitch Ratings. * Bogdan Badea, Hidroelectrica: Privesc listarea ca pe o redare a companiei catre romanii care doresc sa-si plaseze economiile in instrumente financiare cu randament superior depozitelor bancare. * Noua OUG pentru piata gazelor: reguli noi pentru tranzactionare, ofertare si inmagazinare- surse * Statul nu va putea instraina participatiile la companii timp de 2 ani. Pachetele minoritare nu vor mai putea fi listate pe bursa. * Euro - du-te-ncolo, vino-ncoace. Daianu: Raportul din acest an ne arata ca Romania este de fapt intr-un proces de divergenta cu tarile din zona euro.

Romania este departe de a indeplini conditiile de adoptare a monedei euro

Romania nu indeplineste nici macar un singur criteriu pentru a trece la moneda unica europeana. Tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )