Libnet.ro
UNICEF

14:16

Ion Cristoiu: Cine raspunde de asasinarea lui Dan Adamescu? Divizia Presa a Binomului SRI-DNA din care face parte si Romania libera?!

B1 B1,
Ion Cristoiu: Cine raspunde de asasinarea lui Dan Adamescu? Divizia Presa a Binomului SRI-DNA din care face parte si Romania libera?!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogul sau despre moartea omului de afaceri Dan Adamescu si despre cum a fost prezentat acest eveniment in presa din. continuă pe B1

Scandal dupa moartea lui Dan Adamescu: Fosta sotie a omului de afaceri cere sa ridice trupul acestuia. Reactia lui Alexander Adamescu, fiul milionarului

Scandal dupa moartea lui Dan Adamescu. Fosta sotie a omului de afaceri, Carmen Palade, s-a prezentat la Institutul de Medicina Legala pentru a ridica trupul lui Adamescu. S-a intalnit insa cu.

Scene absurde la Institutul de Medicina Legala: Carmen Palade a sterpelit trupul lui Dan Adamescu de la IML

Recuperarea trupului lui Dan Adamescu, decedat acum trei zile, a transformat Institutul de Medicina Legala in scena de teatru absurd. in timp ce unii reprezentanti ai IML ii duceau cu vorba pe Catalin Dancu, avocatul familiei Adamescu, si pe sora lui Dan Adamescu, conducerea Institutului a preferat pe altcineva.

Sotia lui Dan Adamescu RUPE TACEREA: Voi lua toate masurile necesare! (FOTO)

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit, luni seara, intr-o unitate spitaliceasca din exteriorul Penitenciarului Jilava. Dan Adamescu executa o condamnare de patru ani si patru luni primita intr-un caz de.

A murit Dan Adamescu. Om de afaceri si patron de trust media

Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani, a anuntat, la Romania TV, Adriana Constantinescu, nora omului de afaceri. Adamescu se afla internat intr-un spital privat din Capitala de mai bine de doua luni. Dan Adamescu executa, din 27 mai, pedeapsa de patru ani si patru luni primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale.

Cauza mortii lui Dan Adamescu: bronhopneumonie si insuficienta cardio-respiratorie

Cauza mortii lui Dan Adamescu este, potrivit medicilor legisti, bronhopneumonia, precum si o insuficienta cardio-respiratorie. Asa a declarat joi avocatul familiei Adamescu, Catalin Dancu.

ANP: Dan Adamescu a fost cazat in unitati de detentie conforme cu dizabilitatile sale. Atestarea bacteriei invocate nu are legatura cu perioada custodierii in penitenciar

Administratia Nationala a Penitenciarelor reactioneaza la acuzatiile aparute in spatiul public dupa decesul lui Dan Adamescu. ANP sustine ca omul de afaceri, condamnat la 4 ani si 4 luni de.

Traian Basescu acuza magistratii pentru moartea lui Dan Adamescu: Voi chiar nu raspundeti de nimic?

Fostul presedinte Traian Basescu acuza judecatorii si procurorii pentru moartea omului de afaceri Dan Adamescu, spunand ca a fost ucis de dispretul magistratilor pentru viata si intreband Voi chiar nu raspundeti de nimic?. El isi asuma riscul de a fi acuzat de CSM ca incalca independenta justitiei. Actualul lider al PMP precizeaza ca desi Adamescu a fost numit miliardarul lui Basescu, aceasta este o minciuna, pentru ca au discutat o singura data la Cotroceni, cand, din postura de sef al statului, s-a intalnit cu reprezentantii mai multor societati de asigurari.

Ipocrizie marca PSD. Dragnea: A murit un om in penitenciar. Acel om nu a fost condamnat la moarte. Ponta, cand era prim-ministru: Dan Adamescu sa fie arestat

Nu vreau sa exploatez un caz grav, dar, totusi, azi noapte a murit un om in penitenciar. Din cate imi aduc aminte, acel om nu a fost condamnat la moarte, a declarat marti liderul PSD Liviu Dragnea, referindu-se la decesul omului de afaceri Dan Adamescu.

Fostul om de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

Omul de afaceri Dan Adamescu a decedat in aceasta noapte la varsta de 68 de ani, potrivit Stiri pe Surse. Anuntul a fost facut nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu. Adamescu se afla.

Omul de afaceri Dan Adamescu A MURIT la 68 de ani

Omul de afaceri Dan Adamescu a decedat in aceasta noapte la varsta de 68 de ani, potrivit Stiri pe Surse. Anuntul a fost facut nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu. Adamescu se afla.

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )