Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ion Cristoiu, despre alegerile locale: Daca invinge Gabriela Firea sau Catalin Predoiu vom spune c-a invins PSD sau PNL. Daca invinge Nicusor Dan vom spune pur si simplu c-a invins Nicusor Dan

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre alegerile locale: Daca invinge Gabriela Firea sau Catalin Predoiu vom spune c-a invins PSD sau PNL. Daca invinge Nicusor Dan vom spune pur si simplu c-a invins Nicusor Dan

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre alegerile locale, care vor avea loc pe 5 iunie 2016. Ion Cristoiu a declarat ca isi doreste pentru. continuă pe B1

Traian Basescu, dezvaluiri socante. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Traian Basescu, dezvaluiri incendiare. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Ion Cristoiu, despre declaratiile fostei sotii a lui Dan Condrea: Nu iau nimic in serios la povestile astea ca stia ea ca era agent SIE. Hai sa fim seriosi, cand esti ofiter sub acoperire, nu stii aproape nici tu (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, marturia fostei sotii a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Cristoiu sustine ca este vorba despre o manipulare.

Televiziunea publica sa faca ample dezbateri despre alegerile locale

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat pe pagina sa de Facebook, ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost una vizibila in spatiul public si cere Autoritatii Electorale Permanente sa dispuna, in ultimele zile de campanie, ca televiziunea publica sa faca programe consistente dedicate scrutinului.

Ion Cristoiu: De ce tac Autoritatile in cazul mortii sau asa zisei morti a lui Dan Condrea? Pentru ca sunt Autoritatile Statului Mafiot!

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de joi de pe blogul personal despre cazul mortii lui Dan Condrea, dar si despre faptul ca patronul de la Hexi Pharma a fost.

Ion Cristoiu: Presedintele Romaniei Klaus Iohannis un purtator de cuvant execrabil al Guvernului Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de sambata de pe blogul personal despre declaratiile presedintelui Klaus Iohannis dupa sedinta CSAT de vineri. Nelu Barbu, de la .

Ion Cristoiu: in scandalul dezinfectantilor, faptele exacte de pana acum au fost acoperite deja de cufureala delirului mediatic

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre controversatul caz al dezinfectantilor diluati si a mortii patronului Hexi Pharma Dan Condrea. Dupa ce.

Peste un milion de buletine de vot la alegerile locale din Vrancea. Acestea au fost tiparite la Monitorul Oficial

Intreaga cantitate de 1. 803 buletine de vot pentru alegerile locale din data de 5 iunie au fost livrate de catre RA Monitorul Oficial, firma care a castigat licitatia pentru tiparirea acestora.

Alegerile locale, in impas din cauza mafiei tipografiilor. Buletinele de vot nu au ajuns nici acum la destinatie (FOTO)

Situatia devine din ce in ce mai alarmanta in contextul in care buletinele de vot pentru alegerile locale din 5 iunie nu si-au atins nici acum destinatia in mai multe judete, arata.

CCR a decis: Referendumul local nu poate avea loc in acelasi timp cu alegerile locale

Magistratii Curtii Constitutionale au decis joi ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului potrivit careia referendumurile locale se pot organiza in acelasi timp cu alegerile locale este neconstitutionala, se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )