Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis s-a dus in America doar pentru fericirea de a fi batut pe umar pe Donald Trump

B1 B1,
Ion Cristoiu: Klaus Iohannis s-a dus in America doar pentru fericirea de a fi batut pe umar pe Donald Trump

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre vizita lui Klaus Iohannis in Statele Unite. Chiar daca intalnirea dintre Iohannis si. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis are mana libera pentru a se implica in viata politica interna cu ajutorul catuselor

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre impresiile sale in urma vizitei presedintelui Klaus Iohannis in Statele Unite. Cristoiu spune ca .

De ce este importanta pe termen lung vizita lui Klaus Iohannis in America lui Trump

Orice vizita oficiala efectuata de un presedinte roman in Statele Unite este importanta, de pe urma careia Romania are de castigat daca stie sa-si joace bine cartile, insa primirea lui Klaus Iohannis la Casa Alba de catre presedintele Donald Trump se remarca prin cateva particularitati care o fac cu totul speciala. Primul si cel mai important castig: vizita spulbera incertitudinile in ce priveste planurile noii administratii Trump cu Romania.

Ion Cristoiu: De ce Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, trebuie sa fie REMANIAT

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de Duminica despre cum, in contextul in care o persoana trebuie sa fie despagubit de catre Stat, lucrurile sunt taraganate, se trage de timp, oamenii sunt .

Cele mai bune meme cu intalnirea dintre Klaus Iohannis si Donald Trump

Donald Trump si Klaus Iohannis au sustinut ieri o conferinta de presa comuna, dupa ce presedintele nostru a fost primit la Casa Alba. Sunt multe lucruri notabile in aceasta intalnire, cum ar fi faptul ca Iohannis este mai cursiv in engleza decat in romana sau ca a tinut un discurs liber, in timp ce Trump [].

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Casa Alba de Donald Trump

Trump lui Iohannis: Aplaud curajul dumneavoastra de a lupta impotriva coruptiei si de a apara statul de drept. Sustinem lupta anticoruptie *Iohannis: Romania are azi o democratie solida datorita parteneriatului cu SUA *Liderul de la Casa Alba: Angajez SUA in privinta articolului 5 din Tratatul NATO Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit vineri, la Casa Alba, de omologul sau american, Donald Trump, cu care a discutat timp de o ora. Donald Trump l-a elogiat pe Iohannis, la conferinta de presa comuna sustinuta la Casa Alba, pentru efortul depus de seful statului roman pentru combaterea coruptiei si pentru apararea statului de drept. Sunteti un aliat adevarat, o tara minunata si avem o relatie minunata, a mai spus Trump.

FOTO Zeci de mii de participanti la festivalul organizat in amintirea lui Roca, cel care a lucrat pentru Klaus Iohannis in campania electorala

Rocanotherworld 2017 a tras cortina dupa trei zile de muzica, arta contemporana, design si gastronomie. Evenimentul a fost organizat pentru al doilea an consecutiv in memoria lui Ioan Dan Niculescu, un indragit om de publicitate, care a murit anul trecut intr-un accident rutier. Acesta a fost seful de campanie pe online pentru Klaus Iohannis la alegerile din 2014.

Presedintele Klaus Iohannis: in prezent. rolul societatii civile a devenit unul extrem de puternic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca organizatiile nonguvernamentale demonstreaza ca au o capacitate formidabila de a se solidariza in rezolvarea problemelor, iar rolul societatii civile a devenit unul extrem de puternic in prezent.

Lia Olguta Vasilescu sfideaza criticile privind legea salarizarii: Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita legea la Parlament. Chiar daca o retrimite, ea se va vota la fel

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine, in ciuda criticilor primite cu privire la Legea salarizarii unitare, ca presedintele Klaus Iohannis nu are vreun motiv sa trimita actul normativ inapoi.

Mesajul lui Klaus Iohannis la Gala Societatii Civile: ONG-urile au o capacitate formidabila de a se solidariza in rezolvarea problemelor

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul adresat catre participantii la Gala Societatii Civile, ca organizatiile nonguvernamentale au o capacitate formidabila in rezolvarea problemelor, reprezentand astfel un motor al schimbarilor bune din Romania, si a dat asigurari ca va fi deschis la propunerile si proiectele acestora.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis nu are motiv sa retrimita Legea salarizarii unitare la Parlament

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la Parlament, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu are motiv sa retrimita Parlamentului legea salarizarii unitare, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )