Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Marele invins din politica in 2020 este Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Marele invins din politica in 2020 este Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat, intr-un articol pe blogul sau, motivele pentru care Klaus Iohannis merita titlul de Marele invins al anului 2020 in politica romaneasca. continuă pe Antena3

in ce partid a fost Teo Trandafir si alte 4 vedete de la noi care au gustat din politica

Celebra prezentatoare tv, Teo Trandafir, a facut parte de-a lungul timpului si din lumea politica, detinand la un moment dat chiar functia de deputat. Iata din ce partid a fost Teo. in ce partid a fost vedeta Teo Trandafir Teodora Virginia Trandafir, pe numele de fata Uta, s-a nascut pe data de 2 iunie1968, la .

Digi 24: Mihaela Bilic, despre miraculoasa descoperire a anului 2020: Este un aliment la indemana oricui si ajuta la tratarea bolilor grave

Mihaela Bilic vorbeste despre descoperirea anului 2020 - lactoferina. O glico-proteina utila si celor care sufera de boli grave. Dupa cum vad eu, descoperirea lactoferinei s-ar putea sa fie peste Vitamina C, spune medicul nutritionist.

TREI iNTREBARI. Evenimentul anului 2020 este pentru mine un om-eveniment. Si poarta numele lui Catalin Denciu

Intr-un context planetar in care empatia este resursa cea mai pretioasa si cea mai rara virusul nu ne distruge doar corpurile: distruge si retelele noastre de empatie), exista in Romania astfel de rezerve infinite de empatie. Pe astfel de oameni se va construi Romania. Astfel de oameni o fac inca posibila. Alegerea Maiei Sandu ca presedinta in Republica Moldova are, deopotriva pentru Moldova si pentru Romania, exact aceeasi semnificatie: tot de un om care intra in foc pentru semenii lui e vorba.

Contul de YouTube al gazetarului Ion Cristoiu a fost suspendat pentru sapte zile. Care ar fi motivele

Canalul cristoiuTv a fost suspendat de catre YouTube pe o perioada de sapte zile, potrivit cristoiublog. ro Care a fost motivul?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )