Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ion Cristoiu: Nu numai ca judecator la iCCJ, dar si ca judecator la CCR, Livia Stanciu se dovedeste o partenera de nadejde a DNA!

B1 B1,
Ion Cristoiu: Nu numai ca judecator la iCCJ, dar si ca judecator la CCR, Livia Stanciu se dovedeste o partenera de nadejde a DNA!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de Duminica, de pe blogul sau despre motivarea CCR in privinta anchetarii de catre DNA a Guvernului Romaniei pentru OUG. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Atentatul de la Londra impotriva unui grup de spalatori romani de masini ramine inca intr-un suspect con de umbra

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de sambata, de pe blogul sau despre felul in care presa din Romania a relatat accidentul unor grup de romani din.

Ion Cristoiu: Nu fake news e periculoasa, ci rostogolirea ei partizana

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul sau despre fenomenul stirilor false din ce in ce mai prezent in spatiul mediatic, despre care acesta scrie ca.

Ion Cristoiu: Ca si in 1940, Tara e lasata pe mina unui Neghiob Iresponsabil!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogul sau despre situatia politica actuala a statului roman. Mai exact, Cristoiu compara felul in care.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )