Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ion Cristoiu, predictie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale: O rasturnare cum a fost in 2014 este imposibila

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, predictie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale: O rasturnare cum a fost in 2014 este imposibila

Ion Cristoiu a explicat la Antena 3 ce crede ca se va intampla in turul doi al alegerilor prezidentiale. Jurnalistul a precizat ca nu cede ca va exista o rasturnare de situatie, prin urmare Klaus Iohannis va. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, predictie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale: O rasturnare cum a fost in 2014 este imposibila

Ion Cristoiu a explicat la Antena 3 ce crede ca se va intampla in turul doi al alegerilor prezidentiale. Jurnalistul a precizat ca nu cede ca va exista o rasturnare de situatie, prin urmare Klaus Iohannis va.

Dan Barna sustine ca e la cateva mii de voturi de Viorica Dancila. Lupta stransa pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a vorbit despre lupta pe care o duce cu Viorica Dancila pentru un loc in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Candidatul USR a precizat ca diferenta dintre cei care vor trece de primul tur va fi de doar cateva mii de voturi si i-a indemnat pe tineri sa mearga la urne. Dan Barna, .

Universitatea din Bucuresti si Europa FM ii invita pe Iohannis si Dancila la o dezbatere pentru turul doi. Cand si unde ar urma sa aiba loc

Universitatea din Bucuresti si postul de radio Europa FM lanseaza o invitatie publica la dezbatere celor doi candidati din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Cele doua institutii propun ca dezbaterea sa aiba loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 19. 00, in Aula Magna a Facultatii de Drept.

Strategia lui Dancila pentru turul doi al prezidentialelor: O vizita in Diaspora, mai multe deplasari in tara si eventuale excluderi din PSD

Presedintele PSD Viorica Dancila a convocat CEX pentru marti dupa amiaza pentru o discutie privind strategia PSD pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 24 noiembrie. Potrivit unor surse.

Cutremur in USR-PLUS dupa ce Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale: Ciolos vrea sa-i fure presul de sub picioare

PLUS a pregatit din vreme trei scenarii pentru situatia in care Dan Barna intra sau nu in turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media. ro. in situatia in care candidatul USR PLUS a pierdut competitia.

Stirile ProTV: ANALIZA Cristian Tudor Popescu: De ce a RATAT Dan Barna turul 2 al alegerilor prezidentiale

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca PSD va incerca sa isi revina din punct de vedere electoral si politic dupa aflarea rezultatelor oficiale ale alegerilor prezidentiale din 10 noiembrie 2019.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Lupta stransa intre Dancila si Barna pentru turul doi: intre 5% si 10% ii desparteau duminica dupa-amiaza, in functie de institutul de sondare

Klaus Iohannis conduce detasat cursa pentru Cotroceni, arata primele EXIT Poll-uri. Marea miza a primului tur este, insa, batalia pentru locul doi intre Viorica Dancila si Dan Barna. Cifrele prezentat.

Surse. Primele EXIT Poll-uri. Lupta foarte stransa intre Dancila si Barna pentru turul doi

Adevarul a obtinut primele EXIT Poll-uri. La ora 14. 00, Klaus Iohannis conduce detasat, in timp ce lupta dintre Viorica Dancila si Dan Barna pentru locul doi e foarte stransa, arata cifrele unui institut care lucreaza pentru partidele de dreapta. in schimb, cercetarile primite de PSD arata o diferenta mai mare intre Dancila si Barna. Diaspora nu e luata in calcul, deci votul romanilor din strainatate ar putea inclina decisiv balanta.

Scenariu exploziv lansat de Ion Cristoiu. Cine intra in turul II in cursa pentru prezidentiale

Ion Cristoiu vine cu un nou scenariu incendiar, la Antena 3. Jurnalistul sustine ca Iohannis va fi victorios in urma alegerilor prezidentiale, insa turul al doilea va depinde de prezenta la vot a.

Ion Cristoiu anunta cu cine a votat in primul tur la prezidentiale

Jurnalistul Ion Cristoiu si-a facut publica optiunea de vot in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cristoiu a spusca a votat cu Dan Barna, chiar daca nu-l leaga nimic de candidatul USR-PLUS. De.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )