Libnet.ro
UNICEF

11:46

Ion Cristoiu: Ca raspuns la sfidarea din partea PNL, isi va infiinta Klaus Iohannis propriul partid?

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Ca raspuns la sfidarea din partea PNL, isi va infiinta Klaus Iohannis propriul partid?

Ion Cristoiu este de parere ca PNL l-a sfidat pe Klaus Iohannis prin propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier. Surse politice spun insa ca intre PNL-ul condus de Ludovic Orban si Klaus Iohannis divortul s-a produs. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, intrebat daca ar mai putea fi propunerea de premier din partea PNL: Am spus foarte clar ca mi-am depus mandatul Ce spune liderul liberal despre Nicolae Ciuca (VIDEO)

Fostul premier Ludovic Orban a declarat, marti, la finalul sedintei liderilor liberali ca in conditiile actuale este exclus ca el sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru. in legatura cu.

Ion Cristoiu, teorie exploziva: Ludovic Orban pierde si sefia PNL. Cine l-ar inlocui

Ion Cristoiu a comentat, marti, schimbarile care au loc in interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL.

Ion Cristoiu: Nicolae Ciuca un membru al Camarilei Generalilor rasplatit de Klaus Iohannis cu postul de premier pentru felul muzical in care bate din calciie

Ion Cristoiu critica dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l pune in functia de premier interimar pe Nicolae Ciuca. Nicolae Ciuca e unul dintre oamenii lui Klaus Iohannis.

Ion Cristoiu: intelepciunea Poporului Roman ne-a salvat de la Dictatura lui Klaus Iohannis

Publicistul Ion Cristoiu afirma ca rezultatul votului din 6 decembrie a pulverizat ambitiile presedintelui Iohannis de a obtine puterea absoluta, ceea ce ne-a salvat de dictatura de la Cotroceni.

Antonia, mesaj subtil din partea lui Connect-R. Vom avea o surpriza in curand?!

Noi indicii ies la iveala in scandalul deja cunoscut de toti dintre Alex Velea si Connect-R. Dupa ce Connect-R a facut o se serie de marturisiri sincere despre Alex Velea. fostul sot al Mishei a avt ceva de afirmat chiar si la adresa Antoniei. Antonia, mesaj subtil din partea lui Connect-R! Ne amintim ca in .

Dan Negru, lovitura soc din partea Pro TV. Este prima oara cand se intampla asta: razboiul ratingurilor a ajuns la alt nivel

Dan Negru primeste o lovitura zdravana din partea postului Pro TV. Se incearca un sabotaj? Ce restrictie noua au primit vedetele care se afla sub contract? Detalii despre ce se intampla acum cu prezentatorul de televziune. Dan Negru, lovitura de la Pro TV. A inceput razboiul rating-urilor? Disputa intre cele doua mari si iubite trusturi .

Alex Bodi, lovitura crunta din partea judecatorilor. Ce au decis chiar azi-noapte

Catalin, efectiv, eu nu stiu de unde au scos astia toata povestea asta in care sa fiu pus la un asemenea nivel, atat de jos, si sa suport asemenea restrictii in conditiile in care eu nu am de-a face cu acest dosar, i se adresa Alex Bodi avocatului sau, Catalin Dancu, povestea cel din urma .

Au nevoie aplicatiile de taxi de autorizatii din partea primariilor locale? Decizie CJUE

Cati dintre noi ne mai amintim oare cu nostalgie de modul in care obisnuiam sa chemam un taxi prin utilizarea telefonului fix? Minutele pe care le petreceam explicandu-i angajatei de la dispecerat ce nevoie urgenta avem de un taxi ca sa ajungem la Gara de Nord si bucuria resimtita in momentul in care auzeam indicativul taxi-ului care urma sa vina sa ne ia de acasa. Astazi functioneaza din ce in ce mai putine dispecerate taxi, fiind inlocuite, treptat, de aplicatii pentru telefoane inteligente, care pun in legatura clientii si soferii de taxi prin mijloace electronice. Aplicatiile prezinta numeroase avantaje pentru utilizatorii lor, unul dintre acestea fiind continua si rapida lor perfectionare si dezvoltare.

Trei tineri au fost arestati dupa ce au intrat intr-o casa sub pretextul ca ofera faina din partea unui partid

Treibarbati din judetul Galati aufost arestatipreventiv pentru acuzati de furt calificat siinselaciune, dupa ce au intratintr-o casa din municipiul Brad, sub pretextul ca.

Jador i-a socat pe fanii sai. Pleaca din tara si isi vinde masina, e anuntul momentului

Fanii lui Jador au ramas socati, dupa ce acesta i-a anuntat ca va pleca din tara. Artistul le-a dezvaluit acestora ca va lipsi aproximativ jumatate de an. Mai mult, cantaretul a marturisit ca trebuie sa isi vanda si masina. Jador vinde masina si pleaca din tara Jador a luat aceasta decizie incredibila, dar nu le-a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )