Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ion Cristoiu: Strategia lui Iohannis, campanie electorala doar cu doua partide, PNL si PSD

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Strategia lui Iohannis, campanie electorala doar cu doua partide, PNL si PSD

Publicistul Ion Cristoiu afirma ca pana la alegerile din 6 decembrie, batalia nu se mai duce intre PNL si PSD, ci in interiorul Dreptei si in interiorul Stingii, iar prin prezentarea social-democratilor ca principalul adversar al liberalilor, Iohannis pune intre paranteze USRPLUS si Pro Romania. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu: Am trait s-o vad si pe asta: Neamtul Klaus Iohannis stie sa minta. Mai bine chiar decat romanii

Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a mintit in cateva randuri in timpul conferintei de presa de la Cotroceni. Klaus Iohannis a fost votat de doua ori si pentru ca e neamt. Despre nemti se spune ca nu sunt capabili sa minta. Ei uite ca si nemtii mint. Si nu oricum, ci de ingheata apele.

Ion Cristoiu: Dintotdeauna presa s-a preocupat de muierustile din showbiz, care au pulpe, dar nu talent

Ion Cristoiu critica dur presa, din toate timpurile, care raspunde preocuparilor de esenta ale marelui public, ale plebei si nu se preocupa de autorii de cartoaie academice sau de doctorii docenti in fisiune nucleara. Dintotdeauna presa s-a preocupat de muierustile din show-biz, care au pulpe, dar nu talent.

Elena Basescu, gest disperat pentru a atrage voturi. Cum a aparut in campanie electorala

Elena Basescu, in varsta de 40 de ani, este in plina campanie electorala. Si pentru ca stie ca orice vot este important, aceasta e toata ziua pe strazi, iar uneori, chiar si pe tocuri. Elena Basescu, gest disperat pentru a atrage voturi Aceasta imparte pliante cu ea, intra prin birturi, vorbeste cu animalele de prin .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )