Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ion Cristoiu: Tudorel Toader ar trebui sa demisioneze sau sa ocupe o functie in PSD

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Tudorel Toader ar trebui sa demisioneze sau sa ocupe o functie in PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu, a precizat, duminica seara, in emisiunea Subiectivla Razvan Dumitrescu a prezentat, ca actualul ministru al Justitiei, Tudorel Toader ar trebui ori sa isi dea demisia. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, pe faras. Dragnea ii transmite, din Calarasi, sa-si faca bagajele

Seful PSD da semnalul pentru Tudorel Toader: asa nu se mai poate, i-a transmis Liviu Dragnea ministrului Justitiei. Presedintele PSD este extrem de suparat pentru ca, de luni bune, Tudorel Toader anunta doua ordonante de urgenta care sa modifice Codurile penal si de procedura penala si care sa reglementeze situatia completurilor de 5 judecatori de [] .

Ion Cristoiu: Iohannis incearca sa gaseasca o intrebare care sa nu fie boicotata

Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat, joi seara, ca presedintele Iohannis intampina o problema de ordinul interogatiei, in ceea ce priveste referendumul din 26 mai, respectiv intrebarea centrala care sa nu pr.

Ion Cristoiu: Augustin Lazar nu avea ce sa caute in functia de procuror, in special de procuror sef

Ion Cristoiu a explicat joi, la Antena 3, dandu-se ca exemplu, ca este de bun-simt, conduita si moralitate sa nu mai ai aceeasi functie, in noul regim, indiferent daca esti procuror sau ziarist. in.

Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea: in lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o ordonanta de urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza, sambata, pe Facebook, ca o ordonanta de urgenta nu poate fi adoptata in lipsa urgentei, notand ca va sterge postarea respectiva in termen de o ora, obicei pe care l-a mai practicat si in trecut. Desi nu face niciun fel de trimitere la liderul PSD, Toader publica acest mesaj in contextul in care Liviu Dragnea i-a reprosat ca nu a dat ordonantele de modificare a codurilor penale.

UPDATE Cum se joaca Tudorel Toader de-a ordonantele de urgenta pe Facebook. Mesaje contradictorii ale ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza, sambata, pe Facebook, ca o ordonanta de urgenta nu poate fi adoptata in lipsa urgentei, notand ca va sterge postarea respectiva in termen de o ora, obicei pe care l-a mai practicat si in trecut. Desi nu a facut niciun fel de trimitere la liderul PSD, Toader publica acest mesaj in contextul in care Liviu Dragnea i-a reprosat ca nu a dat ordonantele de modificare a codurilor penale. Ulterior, ministrul a revenit cu o noua postare in care spune ca se refera, in general, la ordonante de urgenta si ca ramane valabil ce a spus in urma cu cateva zile referitor la OUG privind legile penale.

Surse: Tudorel Toader sesizeaza CCR in cazul Lazar

Tudorel Toader, ministrul Justitieiva sesiza la Curtea Constitutionala a Romaniei, revocarea lui Augustin Lazar, actualul procuror general al Parchetului, pentru ca presedintele Klaus Iohannis refuza sa-l.

Europarlamentarul Norica Nicolai, despre remanierea lui Tudorel Toader: Este posibila la initiativa PSD

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai nu exclude posibilitatea remanierii lui Tudorel Toader la initiativa PSD. Eu ma asteptam ca domnul Dragnea sa scrie o scrisoare la Bruxelles in care sa spuna lucrurile.

FOTO Tudorel Toader publica o adeverinta a CNSAS care atesta ca nu a fost colaborator al Securitatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat, duminica seara, pe Facebook, raspunsul primit de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) din martie 2019, care arata ca nu exista documente ori informatii care sa ateste calitatea de lucrator al Securitatii sau de colaborator in ceea ce-l priveste.

Tudorel Toader, replica pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica, tot pe Facebook, si pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS. intelegand faptul ca se solicita verificarea mea de catre CNSAS,.

Tudorel Toader, despre un fost ministru PSD: La cate interese are in justitie

Ministrul Justitiei i-a replicat pe Facebook lui Adrian Severin. Tudorel Toader a postat duminica un raspuns la postarea lui Adrian Severin. La cate interese are in justitie, mai nou vorbeste si un anume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )