Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ion Cristoiu ULUIT de nominalizarea facuta de IOHANNIS la conducerea SIE: Odecizie inteligenta de tip Traian Basescu! incep sa am alte pareri despre Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Ion Cristoiu ULUIT de nominalizarea facuta de IOHANNIS la conducerea SIE: Odecizie inteligenta de tip Traian Basescu! incep sa am alte pareri despre Iohannis (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoriu a comentat decizia controversata a presedintelui Klaus Iohannis privindnominalizarealui Gabriel Vlase la sefia SIE, precizand ca este o mutare inteligenta care l-a. continuă pe B1

Ion Cristoiu, ULUIT de nominalizarea facuta de IOHANNIS la conducerea SIE: Odecizie inteligenta de tip Traian Basescu! incep sa am alte pareri despre Iohannis (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoriu a comentat decizia controversata a presedintelui Klaus Iohannis privindnominalizarealui Gabriel Vlase la sefia SIE, precizand ca este o mutare inteligenta care l-a.

Saracul PSD-ist. Vlase, nominalizarea lui Iohannis pentru SIE, are o declaratie de avere aproape goala

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase pentru conducerea SIE. Propunerea este una extrem de controversata, dat fiind ca Vlase este un social-democrat si inca unul foarte apropiat de Liviu.

Vlase (PSD), nominalizarea lui Iohannis pentru SIE: Dupa ce m**e mi-ai dat, s**e-o! (VIDEO)

Numire extrem de controversata facuta de Klaus Iohannis. Presedintele l-a nominalizat pentru sefia Serviciului de Informatii Externe pe PSD-istul Gabriel Vlase. Detalii AICI) Serviciul nu mai are director plin.

Raetchi, despre nominalizarea lui Vlase la conducerea SIE: Era previzibila. PSD-ALDE nu ar fi votat o alta varianta

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, membru al Comisiei pentru aparare din Parlament, a declarat joi ca numirea lui Gabriel Vlase in fruntea Serviciului de Informatii Externe SIE) era una previzibila, fiind vorba nu doar de cutuma unui echilibru intre conducerile civile ale serviciilor, ci si de majoritatea PSD-ALDE care nu ar fi votat o alta optiune.

ION CRISTOIU arunca BOMBA! Dezvaluiri incendiare despre GRESEALA fatala a PSD: De ce a fost marele miting UN ESEC total...

Mitingul PSD din Piata Victoriei poate fi considerat un semiesecpentru ca liderii partidului au ales ca tema de protest o notiune abstracta, este de parere jurnalistul Ion Cristoiu. Denuntare.

USR: Propunerea lui Gabriel Vlase la conducerea SIE - o cedare tactica din partea Presedintelui, n fata amenintarilor cu suspendarea

USR afirma, intr-un comunicat de presa, ca propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis este o cedare tactica a acestuia in fata amenintarile cu suspendarea venite din partea PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )