Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ion Iliescu, mort pentru PSD: declaratiile lui Marcel Ciolacu, absolut socante

Playtech Playtech,
Ion Iliescu, mort pentru PSD: declaratiile lui Marcel Ciolacu, absolut socante

Ai fi crezut ca legatura dintre Ion Iliescu si PSD este una intrinseca. Fostul presedinte a fost numit, la un moment dat, lider onorific al partidului, tocmai pentru ca cineva sa nu uite acest lucru. Se pare ca Marcel Ciolacu a facut-o. intr-un set de circumstante foarte ciudate, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu, despre situatia lui Ion Iliescu in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, din cate stie, Ion Iliescu nu este presedinte de onoare al partidului, mentionand ca acesta a reprezentat un simbol pentru PSD, pentru Romania si pentru democratie, dar s-a retras din viata publica.

Ciolacu, scos din sarite cand a fost intrebat despre functia lui Ion Iliescu in PSD: Nu este o prioritate a mea domnul Iliescu. Care e fondul problemei?

Presedintele interimar al Consiliului National al PSD, Ionut Vulpescu, a publicat saptamana trecuta un raport care scoate in evidenta motivele pentru care PSD a decazut in ultimii ani, pentru ca in concluzii sa recomande instaurarea lui Ion Iliescu ca presedinte de onoare al partidului. intrebat la finalul sedintei CEx de miercuri seara despre acest lucru, presedintele interimar al formatiunii Marcel Ciolacu a avut o iesire nervoasa.

Ce pensie incaseaza lunar sotia lui Ion Iliescu. A facut totul public. Multi se gandeau la alta suma

Nina Iliescu este sotia fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Aceasta a fost cea mai discreta prima doamna, preferand sa evite mereu aparitiile publice alaturi de sotul ei. Ce pensie incaseaza lunar sotia lui Ion Iliescu Nina Iliescu a intervenit in spatiul public in momentul in care s-a vehiculat ca aceasta ar incasa o pensie .

Emotii pentru Ion Iliescu: Sectia Speciala contesta restituirea la Parchet a Dosarului Mineriadei

Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) a contestat, pe data de 14 februarie, incheierea prin care un judecator de camera preliminara a constatat neregularitatea intocmirii rechizitoiriului din Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in care sunt vizati Ion Iliescu, Petre Roman, Voican Voiculescu si Virgil Magureanu.

A murit Tudorel Postolache, economistul care l-a convins pe Ion Iliescu ca Romania trebuie sa adere la Uniunea Europeana: Sa-i multumim macar acum

Academicianul Tudorel Postolache a murit duminica, 16 februarie, la varsta de 88 de ani. in 1995 a fost seful comisiei tehnice in cadrul intalnirii de la Snagov, cand toate partidele politice autohtone au semnat un acord vizand pregatirea Romaniei pentru aderarea la Uniunea Europeana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )