Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ion Iliescu: Ponta nu e obligat sa demisioneze din Guvern

Antena3 Antena3,
Ion Iliescu: Ponta nu e obligat sa demisioneze din Guvern

Ion Iliescu spune ca nu e obligatoriu ca Victor Ponta sa demisioneze acum din fruntea Guvernului. Potrivit lui Iliescu, actualul Executiv trebuie sa isi continue misiunea. Nu e obligatoriu acum sa demisioneze din. continuă pe Antena3

Ion Iliescu la urne, nostalgic dupa alegerile din 1990: Sper ca aceasta intinerire sa dea un nou dinamism dezvoltarii viitoare! (VIDEO)

La urne a venit duminica si Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a facut o comparatie intre alegerile de astazi si cele din 1990. Iliescu s-a declarat nostalgic dupa acea perioada insa sustine ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ion Iliescu: Este un moment semnificativ, cu o schimbare de generatie

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a votat, duminica dimineata, in jurul orei 11:20, la liceul Jean Monnet, ca de obicei. Iliescu a explicat ca el a trait momentul 1990 cel mai intens, pentru.

Ion Iliescu a plecat de la sediul PSD: Eu sper sa fie bine!. Mii de manifestanti incearca sa ajunga la sediul partidului

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a plecat, duminica seara, de la sediul partidului, dupa anuntarea exit-poll-urilor, el declarand doar: Eu sper sa fie bine!. Totodata, la sosirea la sediul PSD, Ion Il.

Brasovul s-a inclinat mereu spre dreapta. Doar Ion Iliescu a reusit sa schimbe preferintele brasovenilor

Brasovul a votat mai mereu cu candidatii de dreaptea, exceptie facand doar Ion Iliescu. Anul acesta primul tur a fost castigat de Klaus Iohannis, iar sociologii cred ca orginea germana a candidatului a ajutat la Brasov.

Ion Iliescu, intrebat daca membrii PSD au invatat sa renunte la aroganta: Partial

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 Tv, ca diaspora este punctul slab al PSD si al guvernarii, aratand ca partidul nu a acordat.

Cum va arata Moldova in turul 2. Ce surprize poate oferi electoratul rosu traditional inca din vremea lui Ion Iliescu

Judetele din regiunea Moldovei s-au colorat din nou in rosu in primul tur al scrutinului pentru desemnarea noului presedinte al Romaniei. Analistii politici locali au prognozat pentru Adevarul ce se va intampla in turul 2.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )