Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ion Iliescu, prima reactie dupa disparitia lui Oliviu Gherman: Am pierdut un prieten si un camarad

B1 B1,
Ion Iliescu, prima reactie dupa disparitia lui Oliviu Gherman: Am pierdut un prieten si un camarad

Fostul presedinte Ion Iliescu a avut o prima reactie la aflarea vestii ca fostulsef al Senatului si al FDSN, Oliviu Gherman, s-a stins din viata la varsta de 90 de ani. Iliescu sustine ca a pierdut. continuă pe B1

Ion Iliescu, in doliu dupa Oliviu Gherman. Ce dezvaluiri nestiute pana acum a facut

Doliu in lumea politica! Oliviu Gherman, fostul presedinte al Senatului, a murit. Ion Iliescu a tinut sa transmita un mesaj cu aceasta ocazie nefericita. Cei doi au fost prieteni si colegi de partid. Ion Iliescu, in doliu dupa fostul sau coleg, Oliviu Gherman Vestea ca Oliviu Gherman a murit l-a socat pe Ion Iliescu. Cei .

Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Polona Hercog

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut in fata Polonei Hercog in turul intai la Praga.

Ciolacu: Oliviu Gherman va ramane in amintirea noastra ca un om echilibrat. Ion Iliescu:I-am apreciat intotdeauna calmul si deschiderea spre dialog

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a precizat marti ca Oliviu Gherman, fostul sef al Senatului, va ramane in amintirea oamenilor ca un om echilibrat, care a slujit mereu idealurile si valorile social-democrate in stransa concordanta cu obiectivele Romaniei. Si fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat, precizand ca a lucrat alaturi de Gherman aproape doua decenii pentru a construi si consolida un partid de stanga.

Ce a nemultumit-o pe Simona Halep dupa prima victorie dupa sase luni: Nu am terminat deloc bine

Simona Halep a obtinut calificarea in turul 2 la Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost un meci maraton, in care romanca a ratat nu mai putin de sase mingi de meci. Chiar acest lucru a nemultumit-o, asa cum a declarat la final. Totusi, Halep a reusit sa isi .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )