Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ion Iliescu, la Spitalul C.C. Iliescu, in urma unor probleme cardiace

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ion Iliescu, la Spitalul C.C. Iliescu, in urma unor probleme cardiace

Ion Iliescu se afla la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, unde a ajuns la recomandarea medicilor de la Spitalul Elias, unitatea sanitara unde isi face periodic controale medicale. continuă pe Ziarul Bursa

Ion Iliescu, dus de URGENTA la SPITAL: Fostul presedinte, OPERAT PE INIMA

Probleme grave de sanatate pentru Ion Iliescu. Fostul presedinte a fost transportat de urgenta la spital in urma unor probleme cardiace. Potrivit DCNews,Iliescu va fi operat pe inima la Institutul de.

Ion Iliescu, internat la cardiologie. Va fi operat pe inima

Ion Iliescu se afla internat la sectia ATI de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu. Fostul presedinte Ion Iliescu ar urma sa fieoperat pe inima. Potrivit.

Ion Iliescu, la Terapie Intensiva cu probleme cardiace. Ce inseamna pericardita hemoragica, cat de grava este si cum se trateaza

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitala, dupa ce medicii de la Spitalul Elias au decis ca problemele sale de sanatate nu sunt de competenta lor. Ion iliescu au suferi de pericardita hemoragica si este internat la Terapie Intensiva. Cardiologul Mircea Cinteza a explicat ce este aceasta afectiune, cum se manifesta si care sunt riscurile.

De cate ori a ajuns Ion Iliescu la spital si din ce motive

Ion Iliescu a fost transportat, luni, la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale la inima. El a mai avut probleme cardiace si in trecut, cand a mai fost operat si i s-au montat 5 stenturi. in luna mai a anului [] .

Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu

Ion Iliescu este internat la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti. Din informatiile HotNews. ro, fostul presedinte ar urma sa fie supus unei operatii pe cord. El a ajuns initial la Spitalul Elias, dar medicii de acolo l-au directionat catre Institutul C. Iliescu.

Mircea Cinteza, fost ministru al Sanatatii, despre operatia lui Ion Iliescu: Este una de o gravitate medie-mare. Totul depinde de cauza acestei afectiuni (VIDEO)

Ion Iliescu a fost operat la inima luni dupa-amiaza si, potrivit unor surse, se afla in stare stabila. Fostul presedinte a fost internat luni la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr.

Ion Iliescu, trimis de la Spitalul Elias la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. De ce boala sufera fostul sef al statului

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitala, dupa ce medicii de la Spitalul Elias au decis ca problemele sale de sanatate nu sunt de competenta lor. Ion iliescu au suferi depericardita hemoragica.

Ion Iliescu, trimis de la Spitalul Elias la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitala, dupa ce medicii de la Spitalul Elias au decis ca problemele sale de sanatate nu sunt de competenta lor.

Controversat protestatar, la spital dupa Ion Iliescu. A fost nevoie de interventia Politiei

Protestatarul Marian Morosanu, poreclit Ceausescu, a fost luni la spitalul unde e internat Ion Iliescu. Barbatul a facut un live pe Facebook chiar din curtea spitalului si a inceput sa-l atace verbal pe.

Primele precizari ale medicilor dupa operatia la care a fost supus Ion Iliescu: Fostul presedinte este stabil si in afara unui pericol imediat

Ion Iliescu a iesit din operatia la inima la care a fost supus luni seara si se afla in afara unui pericol imediat, au transmis reprezentantii Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )