Libnet.ro
UNICEF

21:00

ION RADOI (USLM): Nici anul acesta nu va fi gata Magistrala 5 Drumul Taberei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ION RADOI (USLM): Nici anul acesta nu va fi gata Magistrala 5 Drumul Taberei

Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei nu va fi data in folosinta in acest an, iar Metrorex trebuie sa angajeze 1000 de oameni numai pentru operarea acelui tronson, in afara de cei 365 de oameni care trebuie angajati pentru actuala retea in exploatare, a declarat astazi presedintele Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou USLM), Ion Radoi. continuă pe Ziarul Bursa

Ce se intampla cu metroul din Drumul Taberei. Cand va fi gata Magistrala 5

Metroul din Drumul Taberei intarzie sa apara, desi lucrarea ar fi trebuit sa fie gata la finalul acestui an, asa cum a anuntat conducerea Metrorex. Cu lamuriri a venit chiar liderul sindicatului de la metrou, Ion Radoi, joi, mentionand ca darea in folosinta a Magistralei 5 ar putea avea loc in 2020. Magistrala 5 din .

ANUL ACESTA FATA DE 2018 Rata de adoptare a FinTech-urilor a crescut cu 64%, la nivel global

Serviciile FinTech au inregistrat, in acest an, o rata de adoptare cu 64% mai mare din partea consumatorilor, la nivel global, comparativ cu anul 2018, cele mai importante procentaje fiind consemnate in China si India, in randul pietelor emergente, respectiv Tarile de Jos si Regatul Unit al Marii Britanii, intre tarile dezvoltate, releva raportul EY Global FinTech Adoption Index 2019, dat, ieri, publicitatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )