Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ion Stan: Nu-mi dau DEMISIA. Nu ma consider vinovat.

România Liberă România Liberă,
Ion Stan: Nu-mi dau DEMISIA. Nu ma consider vinovat.

Deputatul PSD Ion Stan a declarat, joi, ca nu va demisiona din Parlament, pentru ca nu se considera vinovat, el aratand ca va respecta toate procedurile judiciare si isi va demonstra nevinovatia in instanta si solicitand ca DNA, daca are probe, sa trimita dosarul la instanta, potrivit Mediafax. Ion Stan a venit, joi dimineata, insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, la grupul parlamentar al PSD, reunit pentru a elabora un punct de vedere in cazul sau. Le-am spus colegilor mei, cei care au . continuă pe România Liberă

Deputatul Ion Stan: Nu imi dau demisia din Parlament pentru ca nu ma consider vinovat

Deputatul PSD Ion Stan, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta, a declarat joi ca nu isi da demisia din Parlament pentru ca nu se considera vinovat. Declaratiile au fost facute la iesirea de la sedinta grupului parlamentar al PSD de la Camera, care a decis, cu majoritate de voturi, aprobarea incuviintarii arestarii preventive a acestuia.

Ion Stan: Nu am de ce sa-mi dau demisia din Parlament pentru ca nu ma consider vinovat

Ion Stan, deputatul PSD, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta, a declarat, astazi, ca nu isi da demisia din Parlament pentru ca nu se considera vinovat, relateaza sursele de presa.

Deputatul PSD Ioan Stan: Nu imi dau demisia din Parlament pentru ca nu ma consider vinovat

Deputatul PSD Ioan Stan, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta, a anuntat, joi, la iesirea de la sedinta grupului parlamentar al PSD de la Camera, ca nu isi da demisia din Parlament pentru ca nu se.

Cazul Ion Stan, AMANAT pana dupa alegeri. Plenul, CONVOCAT in 12 decembrie. ...

UPDATE: Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti dimineata, ca deputatul Ion Stan, acuzat de trafic de influenta, ar trebui sa isi dea demisia din Parlament. Zgonea: Consider ca Stan trebuie sa isi dea demisia _ _ _ _ Plenul Camerei Deputatilor se va intruni in 12 decembrie pe tema ridicarii imunitatii deputatului PSD Ion Stan, a decis, marti, Biroul Permanent al Camerei, potrivit Mediafax. Sedinta de plen urmeaza sa aiba loc in 12 decembrie la ora .

ULTIMA ORA Comisia juridica a Camerei Deputatilor a incuviintat cererea de arestare preventiva a lui Ion Stan

Comisia juridica a Camerei Deputatilor reia luni dezbaterea in cazul solicitarii procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a social-democratului Ion Stan, acuzat de DNA de trafic de influenta, dupa ce membrii comisiei au amanat joi luarea unei decizii, potrivit Agerpres. UPDATE 10:49) Comisia juridica a incuviintat cererea de arestare preventiva a deputatului Ion Stan, cu 9 voturi pentru si un vot impotriva, informeaza Romania TV. UPDATE 10:30) Sedinta a inceput. Ion Stan si avocatul acestuia, Doru Viorel Ursu, iau parte la dezbateri.

ULTIMA ORA Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat cererea de arestare preventiva a lui Ion Stan

STIRE ACTUALIZATA Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz pozitiv, cu noua voturi pentru si un vot impotriva, solicitarii procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a social-democratului Ion Stan, acuzat de DNA de trafic de influenta, informeaza Mediafax. UPDATE 10:49) Comisia juridica a incuviintat cererea de arestare preventiva a deputatului Ion Stan, cu 9 voturi pentru si un vot impotriva, informeaza Romania TV. UPDATE 10:30) Sedinta a inceput. Potrivit agerpres, Ion Stan si avocatul acestuia, Doru Viorel Ursu, iau parte la dezbateri.

AVIZ FAVORABIL pentru ridicarea imunitatii deputatului Ion Stan.

Comisia Juridica a avizat cererea de ridicare a imunitatii deputatului Ion Stan, cu noua voturi pentru, unul impotriva. --- Comisia Juridica a Camerei Deputatilor reia luni discutiile privind cererea de arestare a parlamentarului PSD Ion Stan, informeaza digi24. ro. Desi aveau ca termen 1decembrie pentru intocmirea raportului, deputatii-juristi din PSD, PNL si UNPR au amanat luarea unei decizii, motivand ca au nevoie de mai multe documente. Ion Stan este acuzat de procurorii .

Cazul deputatului Ion Stan urmeaza sa fie discutat in grupul PSD din Camera Deputatilor

Grupul PSD din Camera Deputatilor va discuta, joi, cazul deputatului Ion Stan. Decizia a fost luata dupa ce Comisia Juridica a avizat favorabil solicitarea procurorilor de incuvintare a arestului.

Buda: Camera Deputatilor nu-i poate ridica imunitatea lui Ion Stan dupa alegeri, e o poveste ...

Deputatul Daniel Buda PDL) considera ca nu poate fi convocata Camera Deputatilor in 12 decembrie pentru discutarea cazului Ion Stan, in conditiile in care aceasta nu poate decide, dupa alegeri, ridicarea imunitatii parlamentare, intentia fiind o poveste a celor de la USL, informeaza Mediafax. Daniel Buda, presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca, din punctul sau de vedere, cazul Ion Stan demonstreaza cine sunt cei de la USL .

Sebastian Lazaroiu, despre AMANAREA cazului Ion Stan: Acum il PROTEJEAZA tot USL-ul, nu ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza amanarea cazului Ion Stan, pentru care plenul se va reuni in data de 12 decembrie, dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie. Cazul Stan amanat. Ramane cum am vorbit. Doar ca acum il protejeaza tot USL-ul, nu Comisia juridica, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Pentru aceleasi fapte: Trasculescu, exclus din PDL, demisionat din Parlament, arestat pentru 29 de zile. Stan, inca PSD, parlamentar, in libertate, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )