Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ion Tiriac ajunge sponsor la echipa nationala

Online Sport Online Sport,
Ion Tiriac ajunge sponsor la echipa nationala

Omul de afaceri Ion Tiriac va asigura o parte din bugetul echipei nationale de fotbal a Romaniei, dupa ce una dintre firmele pe care acesta le detine a semnat un parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal. continuă pe Online Sport

Cum arata si ce caracteristici are noua masina Porsche 918 Spyder a lui Ion Tiriac. Este o masina superba, cu performante senzationale

Omul de afaceri Ion Tiriac a primit, joi, cheile automobilului Porsche 918 Spyder, cea mai scumpa din portofoliul constructorului german, despre care a spus ca este o masina superba, cu performante senzationale.

Ion Tiriac va primi joi automobilul Porsche 918 Spyder, fabricat special pentru omul de afaceri: Este cea mai scumpa masina din portofoliul constructorului german (FOTO)

Porsche a fabricat special pentru Ion Tiriac un model 918 Spyder. Masina valoreaza aproximativ 750. 000 de euro si va fi adus in Romania joi. Cu aceasta ocazie, omul de afaceri organizeaza un eveniment la.

FOTOGALERIE Cum arata exemplarul Porsche 918 Spyder care a intrat in colectia lui Ion Tiriac

Un exemplar Porsche 918 Spyder a fost achizitionat de omul de afaceri Ion Tiriac, iar masina i-a fost predata personal joi, 27 august, de catre Michael Drolshagen, executiv Porsche responsabil de post vanzare. Drolshagen a fost, in trecut, chiar directorul de productie al modelului Porsche 918 Spyder. Acest model, dupa cum ii spune si numele, este produs intr-o serie limitata la 918 exemplare, iar masina lui Ion Tiriac este cel cu numarul 378 si poate fi admirat in Tiriac Collection.

Ion Tiriac i-ar da un Trabant Simonei Halep pentru un posibil titlu la US Open

Ion Tiriac a primit, joi, cheile unui model Porsche 918 Spyder, o masina realizata pe comanda special pentru omul de afaceri.

Ion Tiriac va primi cel mai scump model Porsche

Ion Tiriac va primi joi automobilul Porsche 918 Spyder, comandat anul trecut si fabricat special pentru omul de afaceri, modelul fiind cea mai scumpa masina din portofoliul constructorului german, informeaza.

Ion Tiriac, masina de 750.000 de euro, la comanda

Ion Tiriac va primi in curand o masina ce valoareaza 750. 000 de euro. Este vorba de un model Porsche 918 Spyder, care a fost realizat la comanda si care urmeaza sa ajunga in curand in Romania.

Ion Tiriac spune ca s-a dus si la Ponta ca sa obtina fonduri europene. Ce raspuns BIZAR i-a dat premierul

Ion Tiriac a reamintit ca pe terenurile de fotbal pe care le-a construit la fosta fabrica Granitul din Capitala nu vin elevi de la scolile din zona pentru ca Ministerul Educatiei le interzice acestora sa iasa din unitatile de invatamant .

REVISTA PRESEI: Cui ii lasa Ion Tiriac averea

In ziarele de vineri, citim despre averea lui Ion Tiriac si cine o va mosteni dupa moartea sa, uciderea celor doi jurnalisti care au atras atentia asupra unei probleme a administratiei Obama si coruptia din sistemul de sanatate. in continuare, aflam ca statul a redus investitiile la minimum, dar si de ce a pierdut Astra meciul cu Alkamaar.

Ion Tiriac: Simona Halep este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac a declarat, joi, ca Simona Halep, locul 2 WTA, este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni, informeaza Mediafax. Simona Halep este un produs al Romaniei si.

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Ion Tiriac a declarat, joi, ca Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open si locul 2 WTA, este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni, precizand ca spera ca jucatoarea de tenis sa ii bucure pe toti romanii cu performantele ei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2897 seconds )