Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac, dezvaluire tulburatoare despre Nadia Comaneci. Totul s-a petrecut cand campioana era doar un copil

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac, dezvaluire tulburatoare despre Nadia Comaneci. Totul s-a petrecut cand campioana era doar un copil

Ion Tiriac a vorbit intr-un interviu televizat despre sacrificiile facute de cei mai mari sportivi. Miliardarul a dezvaluit cu aceasta ocazie o discutie sensibila pe care a avut-o cu Nadia Comaneci, cea care a facut performanta sub indrumarea antrenorilor Bela si Marta Karolyi, pe care unele foste gimnaste i-au acuzat ca erau foarte duri cu sportivele in timpul antrenamentelor. continuă pe Antena3

Ion Tiriac, desfiintat de sotul Serenei Williams. Ce a spus chiar acum, dupa declaratiile romanului

Sotul jucatoarei de tenis Serena Williams a reactionat dur dupa declaratiile facute de Ion Tiriac. Ce spune Alexis Ohanian despre omul de afaceri. Ion Tiriac, desfiintat de sotul Serenei Williams Alexis Ohanian, sotul celebrei jucatoare de tenis a avut o reactie acida dupa ce fostul tenismen Ion Tiriac a declarat ca Serena Williams ar trebui .

Cat de sarac a fost Ion Tiriac, de fapt. Ilie Nastase a divulgat un secret nestiut din viata miliardarului

Ilie Nastase a facut o declaratie memorabila despre amicul sau, Ion Tiriac. Fostul tenismen s-a declarat uimit de nivelul la care a ajuns prietenul sau, in conditiile in care cei doi au pornit de la zero. Sa ajungi sa ai avioanele tale private dupa ce ne-am hranit din conserve. Ilie Nastase, despre cat de sarac .

Ion Tiriac a facut declaratii controversate despreSerena Williams: Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage

Ion Tiriac a facut declaratii controversate despreSerena Williams. Omul de afaceri a precizat ca fostul lider mondial ar trebui sa se retraga din tenis, deoarece nici varsta, nici greutatea nu-i mai permit.

FOTO Modul dur in care sotul Serenei Williams ii raspunde lui Ion Tiriac, dupa ce omul de afaceri a spus ca americanca ar trebui sa se retraga din tenis

O declaratie a lui Ion Tiriac despre Serena Williams a ajuns in presa americana: omul de afaceri o sfatuia pe aceasta sa se retraga din tenisul de performanta daca are putina decenta. Precizarea omului de afaceri roman a fost comentata intr-o maniera proprie de Alexis Ohanian, sotul Serenei.

FOTO Scandalul continua: Cum il ironizeaza sotul Serenei Williams pe Ion Tiriac

Alexis Ohanian si Ion Tiriac au oferit subiect pentru presa internationala in ultima perioada, cei doi contrandu-se pe marginea retragerii Serenei Williams din circuitul WTA. Sotul sportivei americane a mai avut o postare la adresa omului de afaceri roman: A trebuit sa dau Google ca sa-l gasesc.

DigiSport: Ideea inedita a lui Ion Tiriac, pentru a-l mai instari un pic pe prietenul Ilie Nastase: Altfel nu stiu ce face

Ion Tiriac, patronul turneului de la Madrid, a realizat o comparatie intre castigurile jucatorilor de tenis din prezent si cele oferite de competitii in perioada in care el sau prietenul Ilie Nastase evoluau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )