Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ion Tiriac a dezvaluit cui va lasa averea sa, estimata la peste un miliard de euro

B1 B1,
Ion Tiriac a dezvaluit cui va lasa averea sa, estimata la peste un miliard de euro

Averea Ion Tiriac, ajuns la varsta de 76 de ani, este estimata la peste 1 miliard de euro, iar fostul tenismen se gandeste deja si cui o va lasa. O sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Cind am vandut tot sau. continuă pe B1

REVISTA PRESEI: Ion Tiriac dezvaluie cui ii va lasa averea sa

In ziarele de luni, citim despre criza refugiatilor si de ce se opresc imigrantii in gara Keleti din Budapesta, dar si un interviu cu Ion Tiriac. in continuare, aflam noi detalii privind asasinarea lui Mihai Balasescu, fost secretar adjunct in PNL, razboiul de pe piata muncii pentru ingineri si muncitori calificati, dar si despre strategia Romaniei la meciul cu Grecia.

O sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Ion Tiriac se gandeste cui sa-i lase uriasa sa avere

Omul de afaceri Ion Tiriac, ajuns la 76 de ani, a strans o avere estimata la peste 1 miliard de euro. Fostul mare tenismen se gandeste deja cui sa-i lase uriasa sa avere. O sa fiu cel mai bogat om din cimitir.

Ce vrea sa faca Ion Tiriac cu averea sa colosala dupa ce moare. Anuntul facut de magnat

Ion Tiriac se gandeste serios la ceea ce se va intampla cu averea sa, dupa ce va muri. Se fereste insa sa ofere o estimare asupra a cat de bogat este. Asta o sa vedeti cand imi numarati banii si o sa.

Ion Tiriac anunta o investitie uriasa in Bucuresti. Ce vrea sa faca omul de afaceri

Omul de afaceri Ion Tiriac e decis sa faca un urias complex sportiv la marginea Bucurestiului. Si e gata sa bage adanc mana in buzunar. Chiar daca autoritatile nu l-au ajutat. Este paranoic sa te.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )