Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ion Tiriac a explicat cine este de vina pentru accidentarea Simonei Halep. Pe mine ma ingrijoreaza altceva!

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac a explicat cine este de vina pentru accidentarea Simonei Halep. Pe mine ma ingrijoreaza altceva!

Simona Halep a avut parte de o accidentare urita in primul meci de la Australian Open, disputat cu australianca Destanee Aiava. continuă pe Adevărul

VIDEO Ce pronostic are Ion Tiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

Simona Halep a suferit o accidentare in urma meciului disputat cu australianca Destanee Aiava in primul tur de la Australian Open. Ion Tiriac este de parere ca jucatoarea noastra va ajunge in finala daca o sa reziste meciului programat joi dimineata, de la ora 10. 00, cu Eugenie Bouchard din Canada.

Ion Tiriac a adus un nou exemplar in colectia de automobile - Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Un model Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet va fi expus in cadrul galeriei Tiriac Collection, incepand cu luna ianuarie 2018. Acesta este primul Maybach din colectia domnului Ion Tiriac prezentat publicului larg.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

Cine este Paul Stanescu, cel care ar putea prelua conducerea interimara a Guvernului

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, ar urma sa preia conducerea interimara a Guvernului, conform celor mai recente informatii. Cine este Paul Stanescu. in varsta de 60 de.

Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost profesoara la un liceu din Videle timp de 8 ani si a intrat in PSD in 1996. In prezent, Dancila este europarlamentar si presedinta organizatiei Nationale de Femei a PSD, potrivit.

PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are 54 de ani si este europarlamentar PSD din anul 2009. Dancila detine, din anul 2015, si functia de presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate. Viorica Dancila s-a nascut la 16 decembrie 1963 in Rosiorii de Vede si a devenit membru al Partidului Social Democrat in anul 1996, in organizatia PSD Teleorman, condusa ani la rand de Liviu Dragnea.

Cine este Viorica Dancila, prima femeie premier al Romaniei: Detalii din trecutul viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Cine este Viorica Dancila, PRIMA FEMEIE PREMIER al Romaniei: DETALII DIN TRECUTUL mai putin stiut al viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Anunt NEASTEPTAT! Carmen Serban: Vreau, nu vreau, MA MARIT! Cine este ALESUL

Carmen Serban are incredere ca anul 2018 va fi faborabil din punct de vedere sentimental pentru ea. Dupa o perioada dificila, pe care a depasit-o prin rugaciuni si pelerinaje la biserica, artista crede ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )