Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ion Tiriac: N-am de gand sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Ce investitie a demarat omul de afaceri

B1 B1,
Ion Tiriac: N-am de gand sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Ce investitie a demarat omul de afaceri

Omul de afaceri Ion Tiriac a anuntat ca va investi cel putin 150 de milioane de euro intr-un proiect prin care vrea sa ajute sportul romanesc. Fostul tenismen a anuntat ca a inceput construirea unui. continuă pe B1

in ce investeste Ion Tiriac 300 de milioane de euro. Nimeni nu a mai facut asa ceva in istoria Romaniei

Ion Tiriac, cel mai bogat roman, a luat decizia de a crea ceva unic in Romania, demarand deja proiectul in acest sens.

Principiul lui Ion Tiriac, dezvaluit chiar de el: 50 de bani azi, 50 de bani maine

Ion Tiriac este catalogat ca fiind cel mai bogat roman si tocmai se pregateste sa deruleze un proiect de 300 de milioane de euro.

Ion Tiriac socheaza: Traim sub o teroare mai mare de 5 ori decat pe vremea Securitatii. Dosarele de coruptie sunt ridicole si ne facem de ras in toata lumea

Omul de afaceri Ion Tiriac a facut declaratii socante cu privire la dosarele de coruptie care au ajuns in atentia publica. El sustine ca romanii au ajuns sa traiasca oarecum sub o teroare mai mare de 5.

Simona Halep, analizata de Ion Tiriac: E un talent pe care nu il cumperi

Ion Tiriac a acordat un interviu prin care a vorbit despre situatia politica actuala marcata de coruptie dar si despre Simona Halep. Fostul tenismen spune ca Halep este cel mai reprezentativ sportiv roman din prezent. Simona Halep este subiectul multor discutii, de la cele televizate pana la cele cu prietenii la bere. Criticata [].

Ion Tiriac a vorbit despre Serena Williams: Cu tot respectul, are 36 de ani si 90 de kilograme

Omul de afaceri Ion Tiriac s-a plans de faptul ca tenisul feminin duce lipsa de personalitati importante. intrebat despre Serena Williams, Tiriac a raspuns: Cu tot respectul, are 36 de ani si 90 de kilogr.

ION TIRIAC e la PAMANT, dupa ce a fost JEFUIT: Asta e Romania! Mi-au furat aproape

Ion Tiriac a facut declaratii halucinante in legatura cu finantarea construirii unui patinoar in localitatea Otopeni. Dup ce a platit 3,5 milioane de euro, fostul mare tenismen spune ca o parte din suma.

Ion Tiriac despre Romania: Economia paralela la care toata lumea latra

Ion Tiriac a vorbit despre situatia si instabilitatea politica din Romania, dar si despre solutiile fezabile pe care el le vede. Pe langa subiectul Simona Halep. Ion Tiriac a acordat un interviu celor de la Digi 24 si a vorbit, in mare, despre Romania. Instabilitatea politica si economica a tarii a fost dezbatuta in cele [].

Cum a strans Ion Tiriac primii bani: 50 de bani azi, 50 de bani maine

Ion Tiriac are o avere estimata la 1,7-1,8 miliarde de euro. Omul de afaceri a dezvaluit cum s-a apucat de tenis pe cand avea numai 15 ani si cum a strans primii lui bani. Tenisul pentru mine a fost o intam.

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost prezentat la Bucuresti

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost lansat in Romania, la un pret de pornire de 206. 000 euro cu TVA. Primele masini vor ajunge pe sosele in a doua jumatate a anului.

Cel mai mare producator de pui din Rusia vinde actiuni de 300 milioane dolari

Cherkizovo, cel mai mare producator si procesator de pui din Rusia, intentioneaza sa vanda actiuni in valoare de peste 300 de milioane de dolari intr-o miscare ce ar putea testa apetitul investitorilor pentru active rusesti, anunta Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )