Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ion Tiriac, reactie DURA dupa scandalul provocat de Ilie Nastase: Cum isi permite un arbitru sa-l scoata din arena?

B1 B1,
Ion Tiriac, reactie DURA dupa scandalul provocat de Ilie Nastase: Cum isi permite un arbitru sa-l scoata din arena?

Ion Tiriac a comentat pe seama incidentuli de la Fed Cup intre Ilie Nastase si arbitrul meciului dintre Sorana Carstea si Johanna Konta. Tiriac este de parere ca nu era de competenta arbitrului. continuă pe B1

Ion Tiriac, reactie dura in scandalul de la Fed Cup cu Ilie Nastase

Ion Tiriac s-a deplasat de la Bucuresti pentru a-lsustine pe Ilie Nastase dupa incidentele de la meciul de Fed Cup, dintre Romania si Marea Britanie. in momentul in care un.

Ion Tiriac, reactie dura in scandalul de la Fed Cup cu Ilie Nastase: Abia asteptam sa sarim pe ai nostri!

Ion Tiriac s-a deplasat de la Bucuresti pentru a-lsustine pe Ilie Nastase dupa incidentele de la meciul de Fed Cup, dintre Romania si Marea Britanie. in momentul in care un.

Adrian Mutu, reactie dura dupa incidentele de la Fed Cup: De cate ori am fost jigniti, facuti in toate felurile, pe toate stadioanele din Occident ne-am oprit? Am inceput sa plangem? Ipocritilor!!!

Reactie dura a lui Adrian Mutu dupa incidentele de la Fed Cup care au culminat cu retragerea de catre Federatia Internationala de Tenis a acreditarii lui Ilie Nastase care era capitanul nejucator al echipei Ro.

Cristian Tudor Popescu, reactie necrutatoare dupa injuraturile lui Ilie Nastase

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat insultele adresate de Ilie Nastase arbitrilor meciului de Fed Cup dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta, dar si pe cele la adresa.

Ion Tiriac sare in sprijinul lui Ilie Nastase: E inadmisibil

Ilie Nastase nu are voie nici macar sa asiste ca spectator la meciurile zilei a doua a confruntarii Romania - Marea Britanie de la Mamaia, dar bunul sau prieten Ion Tiriac s-a deplasat special la malul marii pentru a-i fi aproape dupa crucificarea de sambata.

Prima reactie a Federatiei Britanice de Tenis, dupa scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase la Fed Cup: Suntem profund socati de comportamentul capitanului Romaniei. Vom face o plangere oficiala catre ITF

Federatia Britanica de Tenis, prin vocea presedintelui Michael Downey, condamna comportamentul pe care l-a avut Ilie Nastase sambata, in timpul meciului din Fed Cup, dintre Sorana Cirstea si.

Ilie Nastase, reactie ironica dupa acuzatiile de discriminare: Ma astept la vreo 10 ani de puscarie

Capitanul echipei de Fed Cup a Romaniei, fostul numar 1 mondial Ilie Nastase, a fost auzit in timp ce facea comentarii cu tenta rasista la adresa copilului nenascut al Serenei Williams, scrie.

Personajul misterios caruia Ion Tiriac i-a dat pe mana cateva sute de milioane de euro

Dragos Dinu detine din 2014 functia de CEO al Tiriac Holdings, fiind responsabil de activitatea a peste 15 firme cu activitati in domenii variate, de la auto si imobiliar pana la servicii financiare,.

Simona Halep, dupa declaratiile lui Ilie Nastase despre sarcina Serenei Williams: Probabil ca a fost un pic nepotrivit ceea ce a spus, insa din punctul meu de vedere a fost suta la suta gluma

Simona Halep considera ca afirmatiile lui Ilie Nastase la adresa Serenei Williams, care este insarcinata, sunt un pic nepotrivite insa se declara convinsa ca fostul mare tenismen a facut doar o.

Tuncay ozturk, reactie surprinzatoare dupa zvonul ca s-a mutat cu asistenta. Curand te vei casatori si...

Dupa ce presa ar fi scris ca fostul sot al Andreei Marin s-ar fi mutat cu asistenta Sandra, cea banuita ca i-ar fi subrezit casnicia, intr-un apartament,Tuncay ozturk posteaza pe Facebook.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )