Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ion Tiriac spune adevarul despre problemele Simonei Halep, in privinta contractului cu un sponsor tehnic

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac spune adevarul despre problemele Simonei Halep, in privinta contractului cu un sponsor tehnic

Simona Halep este in continuare singura jucatoare de top, care nu are un sposnor tehnic, ea evoluand in Australia cu un echipament cumparat de pe internet. continuă pe Adevărul

Europa, socata: Un articol din Adevarul despre situatia Simonei Halep face valuri in presa internationala

Simona Halep 2 WTA) e, in continuare, fara sponsor, iar situatia ei a fost analizata de Adevarul, saptamana trecuta. Concluziile articolului au aparut in mai multe site-uri si publicatii din Europa.

Blat Dragnea - Iohannis? Dancila spune adevarul despre relatia cu Cotroceniul

Premierul Viorica Dancila a avut duminica seara prima iesire publica pe televiziuni de cand a ajuns in fruntea Guvernului Romaniei. intr-o interventie telefonica atent monitorizata de catre Liviu Dragnea,.

Ion Tiriac a dat 630.000 de euro pe o masina. Sunt doar 99 in lume

Afaceristul Ion Tiriac a facut o noua achizitie costisitoare. Este vorba despre un exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet, in valoare de 630. 000 de euro. Doar 99 de astfel de modele exista la nivel mondial. Automobilul este parte a unei editii limitate de doar 99 de unitati, Mercedes-Maybach G 650 Landaulet. Acesta completeaza seria limitata de autovehicule [].

Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania, cumparat de Ion Tiriac. Va urma si un Mercedes-AMG Project One de peste 2 milioane euro

Singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac, masina de 340. 0000 euro + TVA fiind adaugata in Tiriac Collection - galeria personala a tenismenului, deschisa si publicului. Acest Clasa G cu totul si cu totul special, cu o productie limitata la 99 exemplare, este fabricat in 2017. La evenimentul tinut sambata, 3 februarie, cu apropiati si jurnalisti, Ion Tiriac a declarat ca si-a comandat si un Mercedes-AMG Project One, o masina de 2,3 milioane euro a carei productie este limitata la 275 exemplare, care va fi livrata in 2019.

Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania, cumparat de Ion Tiriac. Va urma si un Mercedes-AMG Project One de peste 2 milioane euro

Singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac, masina de 340. 000 euro + TVA fiind adaugata in Tiriac Collection - galeria personala a tenismenului, deschisa si publicului. Acest Clasa G cu totul si cu totul special, cu o productie limitata la 99 exemplare, este fabricat in 2017. La evenimentul tinut sambata, 3 februarie, cu apropiati si jurnalisti, Ion Tiriac a declarat ca si-a comandat si un Mercedes-AMG Project One, o masina de 2,3 milioane euro a carei productie este limitata la 275 exemplare, care va fi livrata in 2019.

Proiect surpriza pregatit de Ion Tiriac: Cel mai bogat roman anunta ca va investi 300 de milioane de euro pentru... (VIDEO)

Proiect ambitios pentru Ion Tiriac. Cel mai bogat om din Romania vrea sa construiasca in Otopeni o universitate sportiva pentru pregatirea viitorilor campioni. Universitatea lui Tiriac va avea nu mai putin de.

Psihologii-sefi din Romania discuta cu ministrul Apararii despre problemele militarilor intorsi din razboi

Ion Dafinoiu, presedintele Colegiului Psihologilor, si Dragos Iliescu, secretar general al Asociatiei Psihologilor, se intalnesc marti cu psihologii din armata si cu ministrul Apararii, Mihai Fifor, pentru discutii despre problemele militarilor aflati in misiuni interne sau pe teatrele de operatiuni externe, potrivit unui comunicat am ministerului.

Vesti proaste pentru fanii Simonei Halep. Jucatoarea nu va reprezenta Romania la Fed Cup

Vesti proaste pentru fanii Simonei Halep! Desi aceasta a fost trecuta pe lista oficiala pentru meciurile Romaniei de la Fed Cup cu Canada, Halep nu va juca la Cluj. Simona Halep va sta in tribune la Cluj.

Ion Tiriac, informatii de ultim moment despre viitorul SPONSOR al Simonei Halep. Tocmai a dat-o de gol

Simona Halep a socat intreaga lume a tenisului cand a ales sa evolueze la primul turneu de Grand Slam al anului fara sponsor tehnic, dupa ce contractul cu producatorul german Adidas s-a incheiat si cele doua.

Mihai Fifor ii vrea pe AMERICANI NON-STOP. Ce spune ministrul despre baza de la Mihail Kogalniceanu

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunt de ultima ora despre prezenta militarilor americani la baza de la Mihail Kogalniceanu. El a afirmat, vineri, ca statul roman va continua eforturile pentru extinderea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )