Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ionel Arsene, liderul PSD Neamt: Sunt sigur ca daca n-ar fi cazut regimul, Augustin Lazar ar fi fost astazi mandria lui Ceausescu!

Adevărul Adevărul,
Ionel Arsene, liderul PSD Neamt: Sunt sigur ca daca n-ar fi cazut regimul, Augustin Lazar ar fi fost astazi mandria lui Ceausescu!

Liderul PSD Neamt l-a atacat, pe pagina sa de Facebook, pe procurorul general al Romaniei, numindu-l procurorul rosu. Ionel Arsene e de parere ca Augustin Lazar are doua probleme, una institutionala si una de constiinta, dupa relatarile recente din presa care arata ca, in anii 80, Lazar a condus o comisie care a refuzat eliberarea din penitenciarul Aiud a unui disident anticomunist. continuă pe Adevărul

Liderul PSD Neamt: Sunt sigur ca daca n-ar fi cazut regimul, Augustin Lazar ar fi fost astazi mandria lui Ceausescu!

Liderul PSD Neamt l-a atacat, pe pagina sa de Facebook, pe procurorul general al Romaniei, numindu-l procurorul rosu. Ionel Arsene e de parere ca Augustin Lazar are doua probleme, una institutionala si una de constiinta, dupa relatarile recente din presa care arata ca, in anii 80, Lazar a condus o comisie care a refuzat eliberarea din penitenciarul Aiud a unui disident anticomunist.

IONEL ARSENE (PSD): Procurorul general are o problema institutionala si una de constiinta

Procurorul general al Romaniei are doua probleme, una institutionala si alta de constiinta, a scris pe pagina sa de Facebook presedintele PSD Neamt si al CJ Neamt, Ionel Arsene.

Voteaza Dragnea la referendumul pe Justitie? Raspunsul-surpriza dat de liderul PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avertizat faptul ca la referendumul din 26 mai s-ar putea sa fie harababura si ca nu stie daca va reusi sa voteze.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )