Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ionel Danca |Guvernul a aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pentru Metrorex si Posta Romana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ionel Danca |Guvernul a aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pentru Metrorex si Posta Romana

In urma sedintei de Guvern de luni, Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Guvernului, a declarat ca bugetul de venituri si cheltuieli a fost aprobat pentru companiile de stat, Metrorex, Posta Romana si Compania Nationala de Administrare a. continuă pe Wall-Street Ro

Noua procedura la somaj tehnic. Ionel Danca: Nu mai este nevoie de certificatul CSU. Cat vor primi PFA si cei cu alte forme de activitate

Certificatul de situatie de urgenta CSU) a fost eliminat din procedura de subventionare de catre stat a indemnizatiilor de somaj tehnic pentru firmele inchise de autoritati ca urmare a pandemiei de coronavirus COVID-19, a declarat, vineri, pentru StartupCafe. ro, Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului. Guvernul a modificat procedura pentru somajul tehnic si a stabilit valoarea indemnizatiei fixe pe care o vor primi persoanele fizice autorizate PFA), intreprinderile individuale si cei cu profesii liberale.

IONEL DANCA: Toti angajatorii care au luat masura de suspendare a contractelor de munca se califica pentru ajutorul de stat

Ionel Danca, Seful Cancelariei Prim-Ministrului anunta ca toti angajatorii care au aplicat, in aceasta perioada, masura suspendarii contractelor individuale de munca, ca urmare a efectelor epidemiei de coronavirus, se califica pentru aplicarea facilitatii pentru somaj tehnic, fie ca este vorba de inteprinderi mici si mijlocii, companii mari sau alte forme de angajare.

Ionel Danca |Institutiile publice vor folosi platforme online pentru acceptarea si gestionarea tuturor documentelor

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Guvernului, a insistat asupra importantei distantarii sociale, in urma sedintei de Guvern de luni. Prin urmare, acesta a transmis ca una din principalele hotarari ale Guvernului a fost obligativitatea folosirii.

IONEL DANCA: Folosirea cardului de sanatate nu mai este oligatorie pe perioada starii de urgenta

Folosirea cardului de sanatate nu mai este obligatorie in perioada starii de urgenta, a anuntat, luni, Ionel Danca, seful Cancelariei premierului.

Ionel Danca, noi explicatii despre plata dobanzilor acumulate in perioada amanarii ratelor

Seful cancelariei premierului, Ionel Danca, a explicat, vineri, la Antena 3, ce se va intampla cu dobanzile acumulate la creditele pentru care romanii solicita amanare.

Ionel Danca |Documentele medicale vor fi transmise electronic, nu se vor mai folosi cardurile de sanatate

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ionel Danca, a prezentat concluziile sedintei de Guvern, organizate luni. in ceea ce priveste domeniul sanatatii au fost adoptate cateva hotarari de guvern, prin care online-ul devine noua cale de comunicare intre.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )