Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ionel Gane nu mai crede in spanioli. Mesaj de avarie dupa primul meci al anului

Online Sport Online Sport,
Ionel Gane nu mai crede in spanioli. Mesaj de avarie dupa primul meci al anului

In pofida succesului obtinut in deplasare cu Hermannstadt 2-0), in primul meci oficial din 2021, antrenorul lui Dinamo este reticent in ceea ce priveste implicarea asa zisilor investitori spanioli la echipa din Stefan cel Mare. continuă pe Online Sport

Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici. Nu a avut pic de empatie

Dupa ce celebrul actor Bogdan Stanoevici a murit la varsta de 62 de ani, la Spitalul Pantelimon, colegul sau de breasla Victor Rebengiuc, lipsit de empatie, a declarat ca actorul a murit de COVID-19, nu de infectiile din spital. Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Actorul Victor Rebengiuc este de parere ca .

Donald Trump, mesaj halucinant dupa punerea sa sub acuzatie. Ce le promite oamenilor

Donald Trump este primul presedinte care scrie istorie in SUA, fiind pus de doua ori sub acuzare pe parcursul unui mandat. Acesta a fost gasit vinovat de Camera Reprezentantilor pentru incitare la insurectie, in data de 6 ianuarie, in urma protestelor violente lansate asupra Capitoliului. Mesajul lui Donald Trump a fost transmis catre presa Majoritatea .

Carmen Dorobat, mesaj dur dupa moartea actorului Bogdan Stanoevici: Trebuie sa dea de gandit

Doliu urias in lumea teatrului. Romania a pierdut astazi un alt actor desavarsit al zilelor noastre. Bogdan Stanoevici s-a stins din viata la Spitalul Sfantul Pantelimon, acolo unde fusese internat la inceputul lunii decembrie, fiind infectat cu Covid-19. Actorul a refuzat sa respecte masurile sanitare impuse de autoritati Celebrul actor din serialul Sacrificiul s-a luptat .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )