Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ionela Madalina are 13 ani si a plecat duminica de acasa, dupa care nu a mai dat niciun semn de viata. Anuntul politistilor dupa ce au cautat-o pana tarziu in noapte!

Antena3 Antena3,
Ionela Madalina are 13 ani si a plecat duminica de acasa, dupa care nu a mai dat niciun semn de viata. Anuntul politistilor dupa ce au cautat-o pana tarziu in noapte!

Fata in varsta de 13 ani, din Voineasa, cautata duminica seara cu forte sporite de politisti, jandarmi si pompieri, precum si de localnici, a fost gasita in cursul noptii, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt. continuă pe Antena3

Copila de 13 ani din Voineasa cautata ore intregi de sute de persoane a fost gasita si refuza sa se intoarca acasa. Ce s-a decis in cazul ei

Fata in varsta de 13, din comuna Voineasa, care duminica seara a fost cautata de sute de persoane dupa ce a plecat de acasa si nu s-a intors beneficiaza incepand de luni de o masura de protectie la un centru de primire in regim de urgenta pentru copii din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Olt.

Fata de 13 ani cautata in Olt cu forte sporite a fost gasita. Refuza sa se intoarca acasa

Copila in varsta de 13 ani care a disparut, duminica, 5 ianuarie 2019, de la domiciliu a fost gasita, insa refuza sa se intoarca acasa.

O adolescenta de 13 ani a disparut dintr-o localitate din Olt. Sute de oameni o cauta

O adolescenta in varsta de 13 ani, din judetul Olt, a disparut de la domiciliu, parintii anuntand autoritatile. O cauta politistii, jandarmii, pompierii, fortele speciale, dar si localnicii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )