Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ionut Dolanescu, decizie importanta la 11 ani dupa moartea tatalui sau. Romanii sunt impresionati

Playtech Playtech,
Ionut Dolanescu, decizie importanta la 11 ani dupa moartea tatalui sau. Romanii sunt impresionati

Au trecut 11 ani de la decesul celebrului solist de muzica populara, Ion Dolanescu. Multe lucruri s-au spus si scris dupa, de la dezvaluiri din viata privata a solistului si pana la scandalul dintre Ionut Dolanescu si presupusul frate vitreg, Ionut Petrescu, dar si cu Dragos Dolanescu. Ionut Dolanescu, decizie importanta la 11 ani dupa . continuă pe Playtech

Cu ce se ocupa fiul lui Leo Iorga, dupa moartea tatalui sau. A fost o intamplare. Nu am vrut

Fiul lui Leo Iorga a luat multe decizii dupa ce acesta s-a stins din viata. A povestit in amanunt despre momentele pe care le-a avut alaturi de tatal sau. De asemenea a facut si o promisiune. Cu ce se ocupa fiul lui Leo Iorga, dupa moartea tatalui sau Paul Iorga, fiul fostului cantaret Leo Iorga, .

Ce face acum Mircea N. Stoian, la 8 ani dupa ce a rupt contractul cu Dan Capatos. Sta departe de Antena 1

Asa cum ii place sa fie strigat, Mircea N. Stoian este dupa unii un actor, iar dupa altii un jurnalist. Multa vreme a fost asociat cu Antena 1 si numele lui Dan Capatos si Bianca Dragusanu, apoi a putut fi confrate postului PRO TV. Acum sta departe de trecut, abordand o latura care, de altfel, .

Premianta de la lumina lumanarii. Cum a ajuns eleva eminenta o fata de 11 ani care invata intr-un bordei fara curent electric

Doua surori, de 5 si 11 ani, din judetul Botosani, traiesc de cand s-au nascut la lumina lumanarii. Ancuta si Denisa locuiesc intr-o baraca cu o singura camera. Cu toate acestea, fata cea mai mare este premianta inca din clasa I.

Decizie importanta a ICCJ in materia dreptului concurentei

Printr-o decizie publicata vineri, 28 februarie 2020, inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat in mod definitiv executarea Deciziei nr. 722018, prin care Consiliul Concurentei a constatat o pretinsa incalcare de catre Orange a dispozitiilor art. 6 alin. 1 din Legea concurentei si a art. 102 din Tratatul privind Functionarea Uniunii Europene si a dispus sanctionarea societatii cu o amenda in suma de 64. 183,19 lei. Suspendarea va dura pana la momentul la care se va pronunta o solutie definitiva in ceea ce priveste legalitatea pe fond a respectivei decizii.

Hend Zaza, copilaria si calificarea la JO - Ce varsta are cea mai tanara concurenta de la editia din 1968 incoace

Hend Zaza, in varsta de 11 ani, s-a calificat la Olimpiada. Este cea mai tanara participanta la JO dupa 1968, cand la editia de iarna a concurat romanca Beatrice Hustiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )