Libnet.ro
UNICEF

13:45

IONUT DUMITRU, DUPA REDUCEREA DOBANZII CHEIE LA 2%: BNR a luat decizii hotarate, fara precedent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IONUT DUMITRU, DUPA REDUCEREA DOBANZII CHEIE LA 2%: BNR a luat decizii hotarate, fara precedent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a luat decizii hotarate, fara precedent, in conditiile in care si situatia prin care trecem este in premiera, ne-a spus economistul Ionut Dumitru, fost sef al Consiliului Fiscal. continuă pe Ziarul Bursa

Banca centrala a decis reducerea dobanzii cheie la 2% BNR va achizitiona titluri de stat din piata secundara

Banca Nationala a decis vineri reducerea dobanzii cheie cu 0,50 puncte procentuale, de la 2,5%, la 2%, incepand cu 23 martie. BNR a luat o decizie fara precedent, in conditii fara precedent: Cumpara titluri de stat din piata secundara Ionut Dumitru, economist sef Raiffeisen Bank).

BNR a decis reducerea dobanzii cheie

BNR a luat o decizie fara precedent, in conditii fara precedent: Cumpara titluri de stat din piata secundara (Ionut Dumitru, economist sef Raiffeisen Bank)

Deciziile luate de Consiliul de administratie al BNR, in sedinta de urgenta de vineri sunt fara precedent, avand in vedere ca avem conditii economice complicate cu soc atat pe cerere, cat si pe oferta, considera Ionut Dumitru, economist sef al Raiffeisen Bank. Una dintre masuri, achizitia de titluri de stat din piata secundara, vine ca raspuns la situatia in care statul nu a reusit sa imprumute bani la ultimele licitatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )