Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ionut Misa: Pilonul II de pensii se va desfiinta. Banii se vor intoarce la cei care au cotizat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ionut Misa: Pilonul II de pensii se va desfiinta. Banii se vor intoarce la cei care au cotizat

Pilonul II de pensii, care administreaza active de aproape 40 de miliarde lei, va fi desfiintat, banii vor fi returnati contribuabililor, iar acestia vor trebui sa aleaga intre Pilonul I, de stat, sau Pilonul III, privat, a declarat ministrul desemnat. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul desemnat al Finantelor, Ionut Misa: Pilonul II de pensii va disparea. Raman doar Pilonul I si III

Pilonul II de pensii va disparea pana la finalul acestui an, urmand sa ramana doar Pilonul I si III, a confirmat joi viitorul ministru de Finante, Ionut Misa. Pilonul II, da, se va desfiinta. Banii se vor intoarce inapoi la cei care au cotizat la pilonul de pensii, ei avand posibilitatea sa opteze pentru bugetul asigurarilor sociale sau pentru Pilonul III, cel privat. Practic vor opta intre posibilitatea de a le administra statul acesti bani si a le oferi o pensie la sfarsitul stagiului de cotizare sau sa fie un privat care face acest lucru. Pilonul II este practic un mix intre stat si privat. Toti cei care au cotizat vor fi si cei care vor primi banii inapoi, a spus Misa. Reamintim ca in aprilie, fondul de pensii NN, cel mai mare administrator de fonduri de pensie privata din tara noastra, a primit o amenda uriasa din partea Statului pentru ca si-a avertizat cientii sa fie atenti la discutiile publice despre o posibila nationalizare a acestor fonduri de pensii private.

Dupa ce a anuntat ca DESFIINTEAZA PILONUL II DE PENSII, ministrul de Finante spune CA NU A ZIS NICIODATA ASA CEVA! Vezi AICI VIDEO cu anuntul EXPLICIT al lui Ionut Misa

Guvernul Tudose, asumat de Dragnea si Iohannis, isi incepe mandatul cu o minciuna! Dupa ce ministrul de Finante, Ionut Misa, a declarat, joi, ca Pilonul II de pensii va fi desfiintat creand.

Ionut Misa a fost EUFORIC! Liviu Dragnea refuza inca sa il DEMITA pe noul ministru de Finante (VIDEO)

Un adevarat scandal a fost lansat pe scena politica din Romania dupa ce ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat desfiintarea pilonului II de pensii. Atat presedinele PSD, Liviu Dragnea,.

Ionut Misa, ministrul Finantelor: Firmele vor plati un impozit pe venit, in trei trepte: 1%, 2% si 3%

Guvernul ar putea introduce impozitul pe cifra de afaceri pentru toate companiile, diferentiat pe trei praguri: 1%, 2% si 3%, a declarat, joi, Ionut Misa, dupa audierile in comisiile de specialitate din Parlament. Cotele de impozit pe cifra de afaceri a companiilor vor fi trei. Astazi am luat in calcul, pornind de la impozitul de 1% pentru microintreprinderi pana in 500. 000 de euro, ca aceasta cota sa creasca progresiv. Noi intentionam sa fie 1% pentru ceea ce exista deja astazi si 2% si 3%, a declarat, joi, Ionut Misa.

Cine este Ionut Misa, viitorul ministru al Finantelor

La cei 41 de ani, actualul secretar de stat din Finante, Ionut Misa, este pe punctul de a fi propus ca viitor ministru al Finantelor. Misa si-a inceput activitatea in cadrul Directiei Generale de Finante Publice Constanta, ca sef al Serviciului de Indrumare, Colectare Venituri. Devine apoi sef Serviciu Gestionare Registru Contribuabili si Dosare Fiscale-Persoane Fizice din cadrul AFP Constanta, iar in 2005 e numit sef al Administratiei Finantelor Publice Eforie. Dupa alti 4 ani il gasim seful Administratiei Finantelor Publice Constanta. In ANAF a fost numit seful Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili in februarie 2013. Detine doua apartamente unul in Constanta si altul in Capitala) si a trecut un venit anual in 2016 de circa 97. 000 de lei.

Mihai Tudose, despre pilonul II de pensii: Nu se va desfiinta, punct

Premierul desemnat Mihai Tudose a afirmat joi, la Parlament, ca nu se va desfiinta pilonul II de pensii, in totala contradictie cu ce spunea ministrul desemnat pentru Finante, cu cateva ore mai devreme, scrie Agerpres.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )