Libnet.ro
UNICEF

23:30

IONUT MOSTEANU: USR a cerut de doi ani referendumul pe Justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IONUT MOSTEANU: USR a cerut de doi ani referendumul pe Justitie

USR a cerut de doi ani referendumul pe Justitie si va fi primul partid care va pune umarul sa iasa treaba bine, a declarat, astazi, deputatul Ionut Mosteanu. continuă pe Ziarul Bursa

Un copil de doi ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a mancat var

Un copil in varsta de doi ani din Suceava a ajuns in stare grava la un spital din Iasi dupa ce a mancat var. Baiatul a gasit un sac cu var lasat de parinti in apropierea locului de joaca.

Premierul May ii va cere lui Tusk amanarea Brexit-ului pana la 30 iunie, cu posibilitatea prelungirii termenului pana la doi ani

Premierul Marii Britanii Theresa May ii va scrie, oficial, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a cere extinderea articolului 50 pana la data de 30 iunie, cu posibilitatea unei amanari de doi ani a iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, potrivit Reuters care citeaza jurnalisti BBC.

Situatie revoltatoare in Sibiu. Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

Un copil de doi ani a murit dupa ce ar fi cazut de la geamul unei locuinte din Sibiu, de pe strada Vrancei. ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului dupa un apel venit pe numarul de urgenta 112. Copi.

Si-a aruncat fetita de doi ani de la etajul noua al blocului, apoi s-a aruncat si ea. Era foarte nervoasa si tensionata

O mama de 21 de ani din Rusia si-a aruncat propriul copil de la etajul al noualea al blocului in care locuiau, iar la scurt timp a sarit si ea. Din fericire, atat femeia, cat si fetita de doi ani au su.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )