Libnet.ro
UNICEF

10:01

IORDACHE: Presedintele Iohannis isi depaseste rolul constitutional

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IORDACHE: Presedintele Iohannis isi depaseste rolul constitutional

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) considera ca presedintele Klaus Iohannis isi depaseste rolul constitutional in cazul remanierilor de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor si demonstreaza ca este intr-o batalie politica. continuă pe Ziarul Bursa

Iordache, reactia in scandalul remanierilor: Presedintele Iohannis isi depaseste rolul constitutional

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) considera ca presedintele Klaus Iohannis isi depaseste rolul constitutional in cazul remanierilor de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul.

Iordache: Klaus Iohannis isi depaseste rolul constitutional in cazul remanierilor ministrilor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) considera ca presedintele Klaus Iohannis isi depaseste rolul constitutional in cazul remanierilor de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor si demonstreaza ca este intr-o.

Politic show: Presedintele Iohannis: Sper ca opozitia sa sustina o motiune de cenzura; PSD nu este capabil sa genereze un guvern performant; Filmul scandalului din Camera Deputatilor. Ce au cstigat liberalii din acest circ politic; Sondaj IMAS: PSD s-a p

Mihai Gadea, reactie pentru presedintele Iohannis: Daca as fi bolnav mintal, as spera ca acest guvern sa cada dupa ce a preluat dosarele europene. Mihai Gadea a spus miercuri seara cu referire la declaratiile. Zegrean: Privind in urma, intamplarea de azi ar putea fi valabila. A fost scandal in Camera Deputatilor. PNL a cerut introducerea pe.

Criza politica fara precedent in Romania. Presedintele Iohannis blocheaza Guvernul. Ce va face Dragnea

Criza politica fara precedent in Romania. Presedintele Klaus Iohannis anunta de la Palatul Cotroceni ca nu va semna prea curand remanierile si noile propuneri de ministri in Guvern si ca rezolvare.

Presedintele Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni. Anuntul Administratiei Prezidentiale vine la scurt timp dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu refuzul sefului statului de a aproba remanierea a doi ministri.

Viorica Dancila l-a sunat pe presedintele Iohannis privind refuzul schimbarii ministrilor: Guvernul va sesiza CCR pe tema remanierii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au discutat miercuri privind cererea Guvernului de numire a Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Ministerul.

Presedintele Iohannis se implica in daramarea Guvernului. Anuntul facut de un lider al Opozitiei

Anunt exploziv facut in Parlamentul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis se implica in depunerea motiunii de cenzura pe care o pregateste opozitie pentru daramarea guvernului Dancila. Declaratia.

Presedintele Iohannis, acuzat de Liviu Pop ca a plagiat rezultatele proiectului Romnia educata

Rezultatele proiectului Romania educata, lansate de presedinte Klaus Iohannis, au suspiciuni rezonabile de plagiat si falsificare, sustine fostul ministru PSD al Educatiei Liviu Pop.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )