Libnet.ro
UNICEF

23:00

iPhone 5, cateva ore au mai ramas pana la prezentarea de la San Francisco

Antena3 Antena3,
iPhone 5, cateva ore au mai ramas pana la prezentarea de la San Francisco

Ziua celui mai asteptat eveniment Apple al anului si unul dintre cele mai importante de pe piata gadgeturilor al anului, lansarea iPhone 5, a sosit. Dupa saptamani intregi de speculatii si anticipare, Apple se. continuă pe Antena3

Lansarea Apple iPhone 5: Au mai ramas doar cateva momente pana la prezentarea celui mai asteptat smartphone al anului

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii celui mai important smartphone al anului. Apple lanseaza in aceasta seara noul terminal iPhone, in cadrul unui eveniment care are loc la San Francisco, California, Centrul.

Au mai ramas 2 saptamani pana la venirea dr. Michel Odent la Bucuresti. Ti-ai ales evenimentul la care vrei sa participi?

Dr. Michel Odent, obstetricianul cunoscut in intreaga lume pentru ideile sale in ceea ce privestea nasterea cat mai putin traumatizanta, revine la Bucuresti la invitatia companiei MedLife. Evenimentul de la Bucuresti va avea doua componente: seminariile de pregatire doula persoana specializata care ofera viitoarei mamici sprijin psihologic si fizic, fara a se implica in actul medical), care vor dura 3 zile si 1 zi de conferinta in care dr. Michel Odent se va intalni cu mamicile din Romania si le va vorbi despre cum se poate naste cat mai putin traumatizant, care sunt consecintele tipului de nastere ales pentru mama si copil, cum se explica un anumit comportament al femeii in timpul nasterii, care sunt rezultatele ultimelor cercetari din domeniul sanatatii primare si alte subiecte la fel de captivante. Citeste mai multe pe MedLive. ro.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )