Libnet.ro
UNICEF

18:45

iPhone 6 si iPhone 6 Plus cele mai bune telefoane din istoria Apple

Playtech Playtech,
iPhone 6 si iPhone 6 Plus cele mai bune telefoane din istoria Apple

IPhone 6 a fost lansat, marti seara, alaturi de modelul cu ecran mai mare, iPhone 6 Plus. Cele doua smartphone-uri arata la fel ca in imaginile care au aparut pe internet in ultima perioada. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch. Telefoanele sunt acoperite cu o sticla intarita cu ioni si nu cu un panou realizat din cristal din safir, dupa cum se zvonea. Display-urile au rezolutii de 1. 334750 pixeli si 1. 080 de []. continuă pe Playtech

Cele mai bune telefoane mobile care vor aparea in curand (partea II)

Despre faptul ca tehnologia evolueaza cu viteza luminii am mai discutat si o vom face si acum. Sigur vezi si tu cum apar tot mai multe gadget-uri pe zi ce trece si parca toate produsele pe care le folosim capata tot mai multe functii si sisteme, care mai de care mai moderne si mai sofisticate. Iar cum toate acestea avanseaza, fara sa ne dam seama cresc si nevoile si pretentiile noastre.

Cele mai bune masini pentru iubitorii de caini

Cele mai bune masini pentru iubitorii de caini sunt monovolumele sau SUV-urile de oras cu o garda la sol nu prea mare pentru un acces facil al patrupedului. Americanii de la AutoTrader. com spun ca 75% din cumparatorii de masini au un caine ca animal.

Victor Piturca: Am castigat in fata celei mai bune echipe din grupa

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca tricolorii au invins probabil cea mai buna echipa din grupa, duminica seara, la Pireu, in debutul preliminariilor EURO.

Delecteaza-te pe cele mai frumoase plaje din statiunea Kusadasi

Pe coasta turceasca a Marii Egee te asteapta Kusadasi, cea mai mare statiune, accesata de navele de croaziera ca poarta catre Efes. Plina de viata atat pe timp de zi, si mai ales noaptea, Kusadasi iti ofera o gama .

Cele mai mici masini din lume (partea II)

Atunci cand vine vorba despre masini, caracteristicile care le descriu sunt infinite, mai ales ca pe zi ce trece se inventeaza tot mai multe.

Cele mai mici masini din lume (partea I)

Atunci cand vine vorba despre masini, caracteristicile care le descriu sunt infinite, mai ales ca pe zi ce trece se inventeaza tot mai multe.

Faze tari: Oamenii-himera, mutantii care traiesc nedetectati printre noi; Top 10 cele mai stranii locuri din lume; Cazul bizar al tanarului care s-a trezit din coma vorbind perfect chineza, dar incapabil sa-si aminteasca limba materna

Morminte profanate la Cernica. Un preot din localitate, acuzat ca dezgroapa mortii si ii arunca in spatele cimitirului. Comuna Cernica, din llfov, e zguduita de un scandal imens. Unul dintre preoti este acuzat ca dezgroapa mortii. Ce tare! Dai 816 lei sa-si ceara altul scuze pentru tine. Niponii sunt mult prea mandri pentru a-si cere scuze daca au gresit. De aceea, in Japonia, au fost infiintate agentii care, contra unei sume de bani, trimit angajati sa ceara scuze in.

Apple a prezentat cele mai mari iPhone-uri de pana acum, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inci, si primul ceas al companiei

Apple a prezent marti, la Cupertino, smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, fiind cele mai subtiri telefoane Apple de pana acum. Totodata, compania a lansat primul Apple.

Cele mai bune replici ale actritei Joan Rivers: Mi-am dobandit succesul prin a spune ceea ce toti ceilalti doar gandesc

Joan Rivers si-a castigat aprecierea la Hollywood si in lumea televiziunii prin intermediul unui stil propriu de umor, uneori acid, alteori extrem de amuzant, atat cu privire la propria persoana, cat si cu atentie fata de ceilalti. in urma ei, pe langa deschiderea portilor femeilor in lumea comediei, ramane si o serie de citate si replici celebre.

Cele mai spectaculoase constructii din lume: 10 cladiri care te lasa fara cuvinte

World Architecture Festival este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din lume, cu participanti din peste 40 de tari. Anul acesta, festivalul va avea loc la Singapore, intre 1 si 3 octombrie. Aproape 300 de proiecte realizate in 2014 sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )