Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

iPhone SE, mai fragil decat celelalte telefoane Apple

Antena3 Antena3,
iPhone SE, mai fragil decat celelalte telefoane Apple

Noul smartphone iPhone SE, cu ecran de 4 inchi, este cel mai fragiltelefon construit de Apple in ultimii ani. Cel putin asta arata testelefacute de expertii de la SquareTrade, care au comparat noul. continuă pe Antena3

Aceasta mina de sare din Romania e mai apreciata decat Disneyland

Aparent, intotdeauna strainii s-au descurcat mai bine decat noi cu promovarea atractiilor turistice de pe plaiurile mioritice. De data aceasta, un obiectiv turistic de la noi e considerat o alternativa mai interesanta decat Disneyland. Este vorba despre Mina Rudolf, care atrage 600. 000 de vizitatori in fiecare an si a devenit una dintre cele mai apreciate [].

Mai multe primarii din judetul Braila au incasat impozite mai mici decat prevede legea, apoi au dat in judecata Curtea de Conturi, care le cere sa recupereze banii

Un raport al Curtii de Conturi atrage atentia ca 11 primarii de comuna si o primarie oraseneasca din judetul Braila au incasat impozite si taxe mai mici, deoarece nu au delimitat corect zonele de impozitare, conform Codului Fiscal, incepand cu zona zero a localitatii, pana la periferie. Veniturile care nu au fost incasate la bugetele locale se ridica, astfel, la peste 9,6 milioane de lei.

Seasons Primaverii Mai mult decat o casa, un stil de viata

Seasons Primaverii este un proiect rezidential desenat si realizat pentru a satisface cele mai exigente standarde de excelenta.

Obiectivul turistic din Romania considerat mai atractiv decat Disneyland VIDEO

Atrage 600. 000 de vizitatori in fiecare an si a devenit una dintre cele mai laudate atractii turistice in presa internationala. Daca aveti impresia ca Disneyland stabileste reperele in privinta parcurilor de distractii la nivel mondial, ar trebui sa nu va pripiti, pentru ca o atractie din Romania ofera o alternativa aparte pentru o zi de distractie in familie, se arata in publicatia Daily Mail.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,301 seconds )