Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ipostaza Liviu Dragnea pescar a starnit o avalansa de comentarii pe internet: Cum e posibil sa prinzi un peste asa de mare fara sa te murdaresti

Hotnews Hotnews,
 Ipostaza Liviu Dragnea pescar a starnit o avalansa de comentarii pe internet: Cum e posibil sa prinzi un peste asa de mare fara sa te murdaresti

Fotografia in care Liviu Dragnea apare cu un peste mare in brate, intr-un tricou si sort impecabil de curate, postata chiar de liderul PSD pe pagina sa de Facebook, a starnit o avalansa de comentarii pe internet. Primul trofeu din vara asta: un teno de 13 kilograme. Reteta? 90% rabdare, 10% lupta. Apoi il eliberezi pur si simplu!, a fost comentariul care a insotit poza cu Dragnea pescar. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, in ipostaza inedita

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat pe contul personal de pe o retea de socializare ca a reusit prima captura din aceasta vara la pescuit. Este vorba de un peste de 13 kilograme, spune liderul social-democratilor.

Liviu Dragnea si primul mare trofeu din vara asta. Reteta?

Liviu Dragnea a postat pe Facebook o fotografie cu care i-a luat prin surprindere pe cei ce ii urmaresc activitatea. Liviu Dragnea s-a bucurat de weekend si a mers la pescuit, unde a avut parte de prima mare.

Liviu Dragnea: George Maior nu este interesat de functia de prim-ministru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma unei discutii avute cu ambasadorul Romaniei in SUA, George Cristian Maior, a reiesit ca acesta nu este interesat de functia de prim-ministru si respinge categoric orice dezbatere pe aceasta tema.

Liviu Dragnea, despre viitorul politic al lui Victor Ponta: Dupa alegeri nu cred ca poate ramane doar deputat

Invitat la emisiune de televiziune, presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit despre zvonurile privind o plecare a lui Victor Ponta din PSD si despre cum vede el viitorul politic al fostului premier. Chiar el.

Liviu Dragnea: Ponta are de castigat din PSD. Eu nu cred ca va pleca din partid

Liviu Dragnea a declarat ca Victor Ponta are de castigat din PSD si nu crede ca acesta va parasi partidul. Chiar el recunoaste ca nu e liber de contract. PSD a spus ca nu e transferabil. Eu nu.

Liviu Dragnea: PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL. Asistam la un razboi hibrid asupra PSD-ului. Nu e corect si nu e democratic, dar asta e.

Adrian Nastase il cearta pe Liviu Dragnea pentru ca le-a interzis oamenilor de la centru sa candideze in teritoriu

Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, critica decizia lui Liviu Dragnea de a nu mai trimite oameni din Bucuresti sa candideze pe listele altor judete, cu scopul de a-si asigura un nou mandatin Parlament.

Liviu Dragnea a iesit la pescuit. Presedintele PSD prezinta prietenilor virtuali captura sa: Primul trofeu din vara asta (FOTO)

Liviu Dragnea a iesit la pescuit. Aflat in vacanta, liderul social democratilor a postat pe pagina sa de Facebook o poza de la pescuit. imbracat lejer, in pantaloni scurti, tricou alb si cu.

Alina Gorghiu: atat timp cat este Klaus Iohannis presedinte, Liviu Dragnea nu va fi prim ministru

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri ca viitorul premier va avea sange liberal, punctand ca atat timp cat presedinte este Klaus Iohannis liderul PSD Liviu Dragnea nu va fi prim-ministru .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )