Libnet.ro
UNICEF

09:31

Ipoteza naucitoare: Dosarul Microsoft a fost musamalizat pentru a scapa Kovesi si Macovei

Antena3 Antena3,
Ipoteza naucitoare: Dosarul Microsoft a fost musamalizat pentru a scapa Kovesi si Macovei

Prescrierea infractiunilor din Dosarul Microsoft nu este legala si are drept scop protejarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a fostului ministru al Justitiei Monica Macovei, afirma EVZ. Securizarea. continuă pe Antena3

Dosarul Microsoft: Parchetul General analizeaza posibilitatea de a face un recurs in interesul legii cu privire la prescriptia raspunderii penale

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ - Parchetul General) anunta, referitor la solutia de clasare dispusa in dosarul Microsoft, instrumentat de DNA, ca face o analiza privind indeplinirea conditiilor legale pentru promovarea unui recurs in interesul legii cu privire la institutia prescriptiei raspunderii penale. Sapte fosti ministri au scapat de raspunderea penala in dosarul Microsoft, dupa ce faptele s-au prescris.

Ce sa stii despre dosarul Microsoft si cum au scapat fostii ministri

Dosarul Microsoft putea fi una dintre victoriile mari ale justitiei din Romania. in 2018, am aflat insa ca a ajuns la final si cei anchetati au scapat pe motiv de trecere a timpului. Comunicatul DNA explica motivele pentru care o serie de fosti ministri, respectiv Ecaterina Andronescu, Mihai Tanasescu, Dan Nica, Adriana Ticau, Alexandru Athanasiu [].

Parchetul General ar putea face recurs in interesul legii privind prescriptia raspunderii penale in dosarul Microsoft

Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie a anuntat, luni, ca analizeaza posibilitatea de a face recurs in interesul legii privind prescriptia raspunderii penale in dosarul Microsoft, in care sapte fosti ministri au scapad de raspunderea penala dupa ce faptele s-au prescris.

Indemnizatiile deputatilor au fost majorate, pentru a nu pierde bani in urma mutarii contributiilor de la angajator la angajat (Digi 24) / Dragnea: N-am verificat cardul

Indemnizatiile brute ale deputatilor au fost majorate, pentru a acoperi costul trecerii contributiilor sociale de la angajator la angajat, anunta Digi 24. Informatia a fost confirmata, intr-o interventie telefonica, de deputatul Daniel Fenechiu PNL), care a precizat insa ca nu i se corect ca salariile deputatilor sa fie majorate in timp ce o serie de bugetari pierd bani in urma modificarilor legislative.

Brasov: Un minor a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce si-a injunghiat mortal fratele

Un minor din municipiul Brasov a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce si-a injunghiat mortal fratele, a anuntat luni Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, citat de Agerpres.

Site-ul oficial de turism al Romaniei a fost iNCHIS pentru NEPLATA. Ministrul Turismului vrea sa plateasca DEBLOCAREA din banii lui (FOTO)

Site-ul oficial al turismului romanesc din ultimii ani, Romania. travel, a fost inchis pentru ca reprezentantii ministerului turismului, care il au in administrare, nu au platit taxa anuala pentru detinerea.

Site-ul oficial de turism al Romaniei a fost iNCHIS pentru NEPLATA. Ministrul Turismului vrea sa plateasca DEBLOCAREA din banii lui (FOTO, VIDEO)

Site-ul oficial al turismului romanesc din ultimii ani, Romania. travel, a fost inchis pentru ca reprezentantii ministerului turismului, care il au in administrare, nu au platit taxa anuala pentru detinerea.

Barbatul care a provocat accidentul din centrul Capitalei a fost arestat pentru tentativa de omor; sotia acestuia spune ca devenise o obsnuinta pentru barbat sa consume cocaina

Barbatul care a provocat accidentul de sambata din centrul Capitalei a fost arestat preventiv, luni, de catre magistrasii Tribunalului Bucuresti, anunta News. ro. Tot in cursul acestei zile, a fost externata si sotia acestuia, care a spus ca a cerut ordin de protectie, in conditiile in care barbatul a amenintat ca o va omori. Femeia afirma ca devenise o obisnuinta pentru sotul ei sa consume cocaina.

Iasi: Barbatul care a injunghiat un adolescent in autobuz pentru ca manca seminte a fost retinut pentru 24 de ore / Minorul are o plaga la cativa cm de inima

Barbatul din Iasi care a injunghiat un adolescent in autobuz pentru ca manca seminte a fost retinut pentru 24 de ore, in timp ce victima a fost operata la spitalul de copii din municipiu. Medicii sustin ca obiectul ascutit i-a provocat adolescentului o plaga in zona pieptului, la cativa centimetri de inima, transmite news. ro.

Lider politic, iNGROPAT la o SAPTAMANA si JUMATATE de la moarte. Nu am fost pregatiti pentru moartea lui (FOTO)

Inmormantare la o saptamana si jumatate de la moarte. Desi a decedat pe 24 ianuarie, senatorul UDMR Verestoy Attila a fost inmormantat abia sambata. Sicriul cu trupul neinsufletit al senatorului a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )