Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran: Ar fi fost doborat de o racheta iraniana

Antena3 Antena3,
Ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran: Ar fi fost doborat de o racheta iraniana

Apare o ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran. continuă pe Antena3

Ultimele clipe de zbor ale avionului ucrainean prabusit in Iran. Cum arata locul in care a cazut (FOTO, VIDEO)

Miercuri dimineata, un avion al companiei Ukraine International s-a prabusit la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Teheran. Toti pasagerii si membri echipajului au murit. intr-o.

Ultimele momente ale avionului ucrainean prabusit in Iran. A luat foc! Dumnezeule, ajuta-ne!. Ce se observa inainte de impactul cu solul

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines, avand la bord cel putin 170 de pasageri, s-a prabusit miercuri la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

Tragedie aviatica in Iran: Ce nationalitati aveau persoanele avionului ucrainean prabusit in Teheran

In aceeasi dimineata in care rachete iraniene au tintit doua baze americane din Irak, un avion de pasageri al unei companii ucrainene, cu 176 de oameni la bord, s-a prabusit la scurt timp dupa decolarea de pe.

Rasturnare de situatie in cazul avionului prabusit in Iran. Ambasada Ucrainei a renuntat la declaratia privind problema la motorul aeronavei

Ambasada Ucrainei in Iran a renuntat la o mentiune initiala conform careia accidentul avionului Boeing-737 al companiei Ukraine International Airlines prabusit langa Teheran a fost provocat de o problema la motorul aeronavei, transmite Reuters.

Istoria Boeing 737-800, familia de avioane din care face parte aparatul ucrainean prabusit in Iran

Avionul 737 - 800 detinut de o companie din Ucraina, care s-a prabusit in Iran, face parte din familia Boeing 737 Next Generation, introdusa in anii 90, fiind unul dintre cele mai raspandite aparate de zbor din lume. in medie, un aparat 737 decoleaza sau aterizeaza la fiecare cinci secunde in lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )