Libnet.ro
UNICEF

17:30

iPS Calinic despre vaccinul anti-COVID: in mileniul III, lucrurile trebuie facute la lumina si in cunostinta de cauza

Adevărul Adevărul,
iPS Calinic despre vaccinul anti-COVID: in mileniul III, lucrurile trebuie facute la lumina si in cunostinta de cauza

O enoriasa l-a intrebat pe iPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, daca greseste in fata lui Dumnezeu in situatia in care nu accepta vaccinul anti-COVID. continuă pe Adevărul

iPS Calinic introduce testarea antialcool la manastire! Cum s-a ajuns la o asa masura

Momente tragi-comice intr-o manastire din Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor. Conform unui anunt facut de iPS Calinic, in lacasul sfant se vor face, zilnic, testari cu aparatul alcooltest! .

Mircea Badea a rabufnit in direct la TV. Rasturnare de situatie: ce a spus despre vaccinul anti-covid

Mircea Badea a abordat controversatul subiect al vaccinarii in emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Eu astazi m-am vaccinat! Nu ma doare gura sa spun ca m-am vaccinat! Nu mai pot cu asta, cu vaccinul, a spus prezentatorul in gluma. Mircea Badea, la Subiectiv despre vaccin. Vedeta Antena 3 a rabufnit la TV Mircea Badea .

Rasturnare de situatie! Monica Pop, reactie categorica despre vaccinul anti-covid

Celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, reactioneaza inca odata pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Recent, pe contul sau oficial de Facebook, a avut critici la adresa autoritatilor. Medicul a declarat ca este o campanie de e amenintare mai mult, decat de vaccinare. Monica Pop spune ca este campanie de amenintare, mai putin de vaccinare! Un .

Povestea materialului viral despre vaccinul impotriva COVID-19, realizat de un medic roman stabilit in Suedia: Totul a plecat de la o discutie pe care am avut-o pe Facebook, intr-un live cu un prieten

Laura Ghibu, medicul roman stabilit in Suedia, care a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita unui material devenit viral in care pandemia si modul in care functioneaza vaccinul impotriva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )